Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Arkadaşlar bu bölüm hakkında bakınve lütfen cevap yazın !

Başlatan Müslim yavuz, 08 Ekim 2007, 23:27:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Müslim yavuz

Arkadaşlar ben yazılım konusunda zorlanıyorum ben yönetimden pıc yazılım ları ile ilgili alt başlıkların oluşturulmasını istiyorum.

Yani bir başlık PIC BASİC PLUS diğer bir başlık ise ASM olsun

PIC BASİC PLUS başlığında bu yazılıma ait derler, notlar ve sorunlar tartıiılsın ve paylaşılsın.

ASM başlığında da assembler   yazılıma ait derler, notlar ve sorunlar tartıiılsın ve paylaşılsın.

bu şekilde karışık gidiyor ve karışa biliyor.

Sizce bu başlıklar alt başlık olmayı hak etmiyormu ?

Bence olmalı.

Yönetimin ve tüm duyarlı üyelerin dikkatine !!!

Linkback: Arkadaşlar bu bölüm hakkında bakınve lütfen cevap yazın !

beyazkuvvet

aynı fikirdeyim hocam pic basic vb. program dilleri için alt başlık açılırsa çok güzel olur dediğin gibi hocam böyle karmaşıklığa yol açıyor...eğer kabul buyrulursa pic basic bölümüne mod adayıyım....kolay gelsin..

baron66

HAYALLERİ OLAN İNSAN DURDURULAMAZ.

UNIQUE - TA5DF

pic basic pro, proton , asm vb. dilerde ayrı başlık açılmasını destekliyorum. pbp mod gerekirse göreve hazırım :)
TA5DF

ali kaptan

eski alimler 'ilim tasnifdir' derler.fikirlerinize katılıyorum

Uykusuz

Arkadaşlar yeni bir bölüm istendiğinde konu dışı bölümüne konu hakkında anket açılması gelenek haline geldi artık.  ;)

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious