Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

W-IDX

Başlatan asenkron, 30 Ağustos 2012, 03:35:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

asenkron

ebatını buyutup ,yollarını kalınlastırdım,hp yanmasına karsı amcanın tarsostakı cıkısı ılave ettım.pcb basıldı haftaya ancak dızmeye baslarım
27 eylul 2012 pcb hataları denenıp duzeltıldı.devre calısmaktadır.
Linkback: W-IDX

gurdal

s.aleyküm yalçın ustam allah kolaylıklar versin.inş w-ıdx takip edicem zira küçük devreyi yaptım nedense istediğim ayarı

tutturamadım en iyi ayarda 1 tl 40-45 cm oluyor bu sefer kabloya dokun ötüyor plakete dokun ötüyor inş sizin pcbniz ile

daha iyi olacaktır.kolay gelsin
Amatör

asenkron

bır deneyelım olmadı tekrar cızerım yada clasıc 3 dızersın
semalar aynı sayılır farkı eduardo sunı saseyı cevresel sase dolastırmıs kartta.belkıde problem nedenı o bellı olacak.

Karadağ

Merhaba,

PCB benden denemesi asenkrondan.

Saygılar
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

protek-e

burada asla lf 347 kullanmayınız ya lmc6484 veya lf 444 kullanırsanız cihaz daha kararlı çalışıyor.

asenkron

protek  tecrubenı göz önune alacagım tesekkurler.

asenkron

ıdx denedım ses  ılavesı  guzel calıstı,kartta parazıt yok,ılk op cıkısı genlıgı yuksektı orjınal bobın degıldı.orjınal sarımı yapıp tekrar denıyecegım.eduardonun yerlesımınde 2.7 zener yönu tersmıs .bırde 4.7 k dırenc 47k olacak.bır yerdede eksık yol cızmemısım.eksıklerını duzeltıp pcb tekrar yayınlıycam bılgınıze.elımde orjınal bobın olsa ısım cok kolaylasacak.emanet bobın verebılecek olan varsa memnun olurum.

asenkron

unutmadan  tx 6.5 khz yayın  yapıpta alıcı akordunu 4.5 khz ayarlayıp. 45 cm gördurenlere sasıyorum.
bır ben basaramadım .cok calıscaz cok.

asenkron

pcb duzeltmelerını yapıp ılk mesaja yukledım sorunsuz kart calısmaktadır.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious