Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

dedektör lazım

Başlatan a_si, 07 Ekim 2007, 20:14:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

a_si

slm arkadaşlar bana delta plus devresi lazım kutuya monte edilmiş  çalışır durumda  arazide aramak için hoparlor takılı olcak kutunun içinde .....kulaklık istemiyorum ben sade bataryayı arama bobinini kendim yaparım ......durumum  iyi olsa  zaten satın alıcam ama fakirliğin gözü kör olsun kutuya werebileceğim 75 ytl ..bayramlık bile alamıyorum kendime.ilgilenen arkadaşlar olursa sevinirim olmassa gönlünüz  sağolsun rahatsız etmiyorum inşallah  konu açmakla  eğer ediyosum özür dilerim...color=red
Linkback: dedektör lazım

elaass

CANIN SAĞOLSUN
Fakat bende tinny-2 var istersen malzeme parasına sana gönderirim.
Cihaz fena değil.şöyle kaba bir ayarla tek parayı 20 cm den alıyor.İnce ayar hiç yapamadım.Max değerini bilemiyorum.

elaass

bir de yeni bir hammerhead bitti.
1-2 hafta içinde de bir delta bitecek inşallah.
beklersen gönderebilirim

a_si

siberci7

selam elaass.. bu tiny2  nin malzeme listesini nereden buldun. siteden bulamamıştım ben zamanında. varsa gönderebilirmisin.

elaass

valla ben dediğim gibi önce açık şemaya göre yaptım çalışmadı.sonra üzerinde değişiklikler le düzeldi.tinny ve tinny-2 entegreler hariç malzemeler aynı.ama çok değişiklik yaptım.yerleşim planı üzerinde değişiklik notlarım mevcut.birkaç gün içinde tarayıp yüklerim.

elaass

bu hali ile çalışıyor

elaass

Ben fazla inceleyemedim.vaktim yok.
yapan arkadaş olursa biraz ayarlarıyla uğraşsın.
MTP2P50E yerine IRF9640 kullandım.Bulursanız SJ117 de olabilir

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious