Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

TE-2012

Başlatan Karadağ, 19 Ağustos 2012, 23:53:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kaptan

s.a.usta zahten beklenenden daha iyibirşey ortaya kayacagından şüpemiz yoktu ellerine saglık sabırsızlıkla bekliyoruz
Linkback: Ynt: TE-2012
hayır da şer de ALLAH tandır

Karadağ

Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle herkese teşekkür ederim. Bu modül ile birde ses devresine ihtiyacımız var diye düşünüp sinüs ses devresi yaptım. Sizinle paylaşmak için ekteki videoyu çektim. Videoda algılamada sesin genliğini değiştirdim. İstenirse frekansı da değiştirile biliniyor.

Saygılar
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

onur600

slm dosyayı açamadım :( saygılar
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

fearless_035

karadag hocam ben hala ugrasıyorm  bende acamadım vala :(
"Hayat bir tecrubedir yasamak gerekir.." ;)

"T€kNoLojī €kīBī"

ServetsizServet

selamunaleyküm arkadaşlar kolay gelsin ,karadağustam fikir ve proje güzel ,lakin komple bir devreyi tek bir parçada toplamak beraberinde bazı sorunlarıda beraberinde taşırmı? yani tek bir bölüm cıkış yapmadıginda entegreyi degistirmek gerekmezmi ,? mesala bazı entegreler var bir cok alana referans sinyali yada komut veriyor en küçuk bir aksaklıkta ic yenileniyor ,bu tür bir durum engellenebilirmi? saygılarımla
Okumak tutkuların en soylusudur,

teslacoil

bu linkteki codek dosyasını indirip kurup
bsplayer mindows medya player ile açıyor bende kurulu olduğundan denemedim
çalışmaz ise başka bulmanız gerek
http://www.gezginler.net/indir/k-lite-mega-codec-pack.html
------------------------------------------------------------------
defineciyi çıldırtmıyacak yumuşak bir ses tonu dünküne göre daha iyi
aslında  bu konu çok önemli çünki makinaya yazık oluyo darbelere fazla dayanmıyo  :D
-------------------------------------------------------------------
zaman maliyetten daha önemli bence vakit nakittir ne kadar tümleşik olursa daha iyi
daha komplike ve kararlı en az sorun ile çalışıyor basit malzemelerden sebeb sorunlar toplamda neticeyi etkiliyor buna kurulum ve işçilik hatalarıda katılınca dahada fazlalaşıyo
50 kuruşluk fet için dükkan dükan malzeme aranıyo gibi
------------------------------------------------------------------------------------------------

teslacoil

sizin sorununuzu yanlış anladım sanırım eğer winrar dosyasını açamadıysanız
verdiğim linkteki dosyayı indirip çalıştırın diğerlerinden farkı otomatik kendi kurar ve tam sürümdür
demo sürüm uyarı mesajı görmezsiniz
dosya cift tıkladığınızda işlem başlar ekranda kurulum aşamalarına dair bir şey gözükmez bir kaç dakika sonra programlar menüsüne eklenmiş olur gerekirse daha sonra bilgisayarı kapatıp açarsınız
kurulumun başladığına dair emin olmak isterseniz görev yönticisinde işlemler bölümünde winrar gözükür
görev yöneticisine giriş kısa yol tuşları ctrl+alt tuşlarına basılı tutarak ayrıca del tuşuna basılır
---------------------------------------------------------------------------------
tam sürüm oto kurulum
http://www.yukletr.com/download.php?file=1e2c7a01bb1436f120f929d6a22c3cbc
-----------------------------------------
demo sürüm normal kurulum
http://www.inndir.com/WinRAR-%28Turkce%29-4089p.html

ServetsizServet

merhaba can dost guzel insan tesla :) evet malzeme takibi yada montaj hatalarini ortadan kaldirir , o konuda haklısin ,bakalım sonuç iyi olur inşallah ,
Okumak tutkuların en soylusudur,

haylaz

HÜSEYİN USTA VALLHİ HIZINA YETİŞEMİYORUZ YAA BİRİNDAHA TAM BİTİREMDEİM 2 ÇİSİN YATIN TEBRİKEDERİM USTAM ELLERİN DERT GÖRMESİN

Karadağ

Merhaba Arkadaşlar,

Devrenin ilk prototipinin PCB sini bastım. Nasipse zaman bulduğumda dizip çalıştıracağım.

Saygılar

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

tivos

beklemedeyiz ustam.hayırlı olsun.

Karadağ

;) Buda küçüğümüz..

walkman

Evet gerçekten de küçüğümüz müş. Görmek için büyüteç gerekli :) Ellerine sağlık ustam

gs78

karadağ ustam çok azimli biri bir gün çığır açacak dedektör yapacağından hiç kuşkum yok benim bu dedektör mevzusundan anladğım mesefaler öyle yada böyle pek değişmiyor durmadan yeni bir dedektör yapmak yerine olan dedektörlerin derinliklerini arrtıtrmaya yönelik bi çalışma yapılamıyormu sonuçta isimler değişiyor derinlik pek değişmiyor

onur600

hüseyin usta öncelikle hayırlı olsun ustam mürüvetinide görürüz inş...              gs78 ustam dedektör dedinmi sınırlar bellidir markası ne olursa olsun tavuktan devekuşu yumurtası çıkmaz sadece modifiyelerle daha net bi veri alınma çabası var yoksa gelinecek son nokta dedektör için sölüyorum bitmiştir... gerçi ben daha tövbeliyim dedektöre azım yandı yürüyen ışık filan yapıyom herşey çöp oldu bedava verdik alan olmadı  neyse herkese başarılar...saygılar
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

tnt_xx

ustam ALLAH utandırmasın ALLAH yardıncınız olsun inşallah

ayhan58

sayin hocalarim bu cihazla dp3 araidaki fark nedir ,derinlikmi? ayirimmi yoksa ne acaba birde bu alettede bosluk gosterme ozelligi olacakmi acaba

saygilar.

Karadağ

Merhaba,

Buradaki amaç tek modül ile çalışır bir metal algılayıcı elde etmek. Bu sayede herkes kendi dedektörünü tasarlayabilir.

Saygılar

Karadağ

Merhaba Arkadaşlar,

TE-2012 nin son sofhalarına doğru yaklaşıyoruz. Ekten elde edebileceğiniz linkle indirebileceğiniz video arazi denemeleri için tamamladığım bir dedektör. Bu ürün sitemize özel olduğu için videoyu youtubeye yüklemedim. Artık arazide biraz gezdikten sonra habeleşme protokollerini yazıp işi sonlandırabiliriz.

Saygılar

onur600

link'i bulamadım usda...
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious