Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

4 kanal tel dinleme cihazı (picli)

Başlatan beyazkuvvet, 06 Ekim 2007, 17:46:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beyazkuvvet

arkadaşlar ilk olarak sunu belirtiyim bu devre tamamen bana aittir yayınlamış olduğum devre suan benım ürettiğim devrelerin en alt modelidir(pic i ilk öğrendiğim hafta tasarlamıştım ve 3 tane satmıştım) bu yüzden olsa gerek yinede bu tür şeyleri merak eden ve bu tür telefon ile kontrol devresi vb. devreler yapmak isteyen arkadaşlar için hem döküman görevi görebilir hemde amatör dinleme olanağı sunar.yanlız bu devrenın en son çizdiğim pcb sını bulmadım bu yüzden zip teki pcb de bazı eksik bağlantılar var onlara dikkat edin..ayrıca kayıt ettiğim telefon konuşmasını da örnek olarak veriyorum...kolay gelsin...

bu tür devrelere ihtiyacı olan arkadaşlar olursa ayrıntılı bilgi için kefensiz_50@hotmail.com  bilgi alabilirler...

http://rapidshare.com/files/60678720/4KANAL_16X2_LCD_L__304__D__304_NLEME_C__304_HAZI.rar.html

Linkback: 4 kanal tel dinleme cihazı (picli)

slck

arkadaşım ortam dinleme cihazı varmıdır sende

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious