Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

(OSİLOSCOP )pc ses kartı üzerinden usbden ve portatif elde kulanımlı

Başlatan teslacoil, 30 Temmuz 2012, 15:57:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

değmenci

ustalar anlayanınız mutlaka vardır bi inceleye bilirmisiniz isiste simile ettim sinisü çalıştıramadım acaba nerede bi hata yapıyorum
Linkback: Ynt: (OSİLOSCOP )pc ses kartı üzerinden usbden ve portatif elde kulanımlı

değmenci

aslında alttaki dc voltmetrede ise -5v göstermesi gerekiyor eksi voltajda yok sebebi nedir acaba isisten anlayan varsa yardımcı olabilirmi

değmenci

bu arada yazmayı unutmuşum bu deve tesero edunun gönderici katı

teslacoil

selam değmenci
bence proteus dosyasını eklerseniz simulasyondan kaynaklanan bir nedenden olabilir
devrede hata yok ise  daha iyi incelenip yardımcı olunur size
en azından tekrar elemenanları dizmekle uraşmak zorunda kalmaz yardımcı olmak isteyen
voltmetreniz doğru şekilde doğru noktaya bağlanmamış gözüküyor
kolay gelsin

değmenci

haklısınız tesla usta ekte ısıs çizimini gönderiyorum proteus7.7 sp2 ile çizdim

değmenci

arkadaşlar yukarıdaki isis dosyası yanlış oldu 220mf ler yanlış bağlamışım doğrusu bu tesla usta ama devre gine çalışmıyor

pro-TR

değmenci usta simüle edememe nedeniniz besleme kaynaklı, siz simülede +8v ve gnd kullanmışsınız oysa -v kısmı yok, şemanın aslını buraya eklerseniz akşama çalışır vaziyete getirmek için deneme yapabilirim
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

değmenci

sayın pro tr usta önce ilginiz için teşekkür ederim  çizdiğim similötörün tam devre olarak şemasını göndereyim   1 şema tam olan devre 2 cisi ise benim istediğim simüle ettiğim kısım ben sadece 4024  entegresi ve 2n2222,2n2907 lerle birlikte tx bobini devreye4 bağlı iken devrede oluşan  frekansı simüle edebilmek birde (-) voltaşın çıkış ucu oılan D6 diyotu ile C5 kondansatöründen( _5v) simüle edilmiş bir şekilde görmek 

değmenci

değmenci

arkadaşlar golden sabre nin sadece x katını simüle edebilecek olan varmı

pro-TR

s.a.
değmenci usta ben simülasyonu çalıştırdım, isis skopta direk çalışmaz ama skoba bir referans frekans girersen devrenin çalıştığını görürsün, ben 4024 ile -5v kısmınıda simüle ettim çalışıyor ancak tam -5v değilde -5,67v veriyor. denemek istersen işte şeması (bu arada bf245 yoktu isisde ben bf244 ile denedim çalışıo)
umarım yardımcı olmuşumdur...

değmenci

sayın pro-tr usta emeğinne sağlık tamda istediğim buydu teşekkür ederim

pro-TR

Alıntı yapılan: değmenci - 29 Aralık 2012, 23:24:22
sayın pro-tr usta emeğinne sağlık tamda istediğim buydu teşekkür ederim
önemli değil usta, yardımcı olabildikse ne mutlu bize

teslacoil

AT91SAM7S64 ARM USB Osiloskop Projesi (+ STM32)

USB Osiloskop projesinde Atmel AT91SAM7S64 ARM kullanılmış bilgisayar programı dahil projeye ait tüm dosyalar (eagle şema, pcb, arm kodları vb.) verilmiş. ARM Osiloskop devresinin beslemesi USB portundan alınıyor 32 bit ve 64 bir için sürücüleri var örnekleme aralığı 500ksps, Datalogger modu, FFT vb. gibi bir çok özelliği var..
indirme linki 25.mgbyt
http://www.mediafire.com/download/jvh9sem4c96x8md/at91sam7s64-arm-usb-osiloskop-projesi-stm32.rar

walkman

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious