Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

vlf tercihinde yardım

Başlatan hüseyin4545, 25 Temmuz 2012, 22:12:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hüseyin4545

ustalar toprak altında iş gören parazit veya boşa ötme yapyan vlf devresi var mı tercih edebılcenız tektekçilikte kullanmalık . yardımcı olursanız sevınırım . zira boşa zaman kaybetmek ıstemıyorum .
Linkback: vlf tercihinde yardım

çavuş

Ustam tgsl yapabilirsin işini görür.

hüseyin4545

ustam igsl yaptımda toprakta denemedım daha . ama yaz bıtmeden bı tane daha yapayım dıyorum . toprakta 30 cm flan gorse yeterli. en onemlısı parazit yapmasın yeter . aklınızda varsa oyle bı devre yardımcı olursan sevınırım .

tivos

biraz zor ama bence nexus yap usta.iyi ayarlayabilisen istediğin değerlere ulaşır.

thunderbolt

nexus'un yapımcısı olduğunu söyleyen birisinden okudum, elektronik kısmında özel bir şey olmadığını tüm özelliğinin bobin yapısında olduğu yazıyordu.
dediğiniz gibi Nexus için iyi bir işçilik gerekiyor.

Yurtdışı forumlarda en popüler olanlar şunlar;
- surf PI, oldukça basit ve portatif
- CHANCE, ATmelCPU ve LCD var, Rus işi, yazılımı ilgili sitelerde var.
- HammerHead 1, denenmiş ve dokümanı var, üzerinde oynamaya izin veren bir sistem
- TeseroGoldenSabre: IGSL,TGSL vb. çok çeşidi var, hangisini kim yapmış iyice çorba durumda, iyi okumak lazım

hüseyin4545

araştırdım kendımce bseler IDX_PRO iyi gbi gözüküyor. orj başlıkla 45 cm cok rahat algılıyor hava testınde . yabancı sıtelerde adam kendı modıfıye yaptıgı devresini yayınlamıs herseyıyle potlar nasıl baglanır flan onu yapmayı dusunuyorum . inş iş görür . gene de bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim .

GORDİANUS

edu yap yapacaksan ayar durumu cok kolay neredeyse kartta ayar yapmana gerek yok hata da yok dırek calişiyor parazıt sorunu da yok edu tgs ıdx yapacaksan 2 resım atayım almanyada modıfıye gormuş sozde bırı bı şey cıkarabılecekse resımlerden baksın

HKN

araştırdıgım kadarıyla vlf devre olarak yapımları kolay ama bobin yapı biraz el işçiligi isteyen cihazlar bobin konusundada tesla ustadan yardım alabilirsiniz.

İspanyol

evet bobin çok önemlı baya işçilik istıyor skop olacak ve ona göre sıfırlayacaksınız bobınde oynama olmadan dolgu yaparsanız cok stabıl calısır

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious