Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

telsiz

Başlatan kaptan, 13 Temmuz 2012, 20:34:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kaptan

slm.ustalar daha önce formda konusu oldumu bilmiyorum ama ben fikrimi açmak istedim birkaç site dolaştım birkaç şema aldım ama malzeme listesine ulaşamadım kısaca söylemek istediyim forumda telsizde yapacak ilgisini çekecek ustalarım var zahten basit bir devre gördügüm kadarıyla tabi siz ustalarım için sadece bir fikir saygılarımla
Linkback: telsiz
hayır da şer de ALLAH tandır

theplot1978

Kisa dalga telsiz yapmak ve kullanmak izinle ve lisansla oluyor 6 ayda bi sinav yapiyorlar sinavi kazanirsan lisans alip telsizini kullanabiliyorsu kaptan kardes yapmak istersen http://lpistor.chez-alice.fr/forty2s.htm bu ve bunun gibi bircok site var saygilarimla

theplot1978

Kiyi emniyet mudurlugu yapiyor sinavi mors alfabesi bilme sarti falan var bide bu kisa dalga telsizler linktekinden bahsediyorum mandala bastinmi taaaaa amerikayla konusuyorsun wat basina 3 milyon kilometre deniyor ki bu alat 5 wat cikisli

kaptan

s.a.ustam bugibi prosedürleri bilmiyordum dogrudur inşşat şantiyelerinde ve benzeri işyerlerinde kulanılıyor hani şu kısa mesafeler için bende arazide kulanıla bilirmi diye düşünmüştüm zahten sadece bir fikirdi kardeş saygılarımla
hayır da şer de ALLAH tandır

theplot1978

O tarz telsizler halk bandi telsizler diye geciyor yapmana gerek yok zaten yapacagin fiyata satiliyor ikiyuz ucyuz dolara en kralini alirsin

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious