Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

dijital VLF dedektör

Başlatan Mustafa-, 28 Haziran 2012, 22:56:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fearless_035

Minelap lar derinlik yuzundrn aliniyo gercektn daha bi kac saat once gpx 4500 gldi depard an bi arkadasa ayrim cok ince bi durum hemn kullanan cozemiyo kulak lagzm bras ama hassasiyt cok guzl ve diz mesafesinden 1 tl buyuklugundeki parayi kacirmiyo arkadaslar
Linkback: Ynt: dijital VLF dedektör
"Hayat bir tecrubedir yasamak gerekir.." ;)

"T€kNoLojī €kīBī"

beyazkuvvet

şu vlf cihazlara bir sıralar çok merak salmıştım hatta elektronik hobi kitabımdaki devreyi yapmak için baya çabalamıştım ama becerememiştim.Gerci kartını çalıştırmış olsaydım o vakitlerde ki bilgi ve tecrübe ile bobini ayarlayamazmışım.Sonra pi sistemlere baya bi ilgim oldu fakat her neden se vlf ler tekrar dikkatimi çekmeye başladı.Kısmet bakalım belki 1 tane de ben bilindik bir şey ile vlf dünyasına adım atarım.

onur600

Alıntı yapılan: fearless_035 - 12 Mart 2015, 00:11:22
Minelap lar derinlik yuzundrn aliniyo gercektn daha bi kac saat once gpx 4500 gldi depard an bi arkadasa ayrim cok ince bi durum hemn kullanan cozemiyo kulak lagzm bras ama hassasiyt cok guzl ve diz mesafesinden 1 tl buyuklugundeki parayi kacirmiyo arkadaslar
Valla keşke yakınımda birinde olsaydı bu ürün yakından görmeyi çok isterdim.Kimi mesafe diyor,kimi stabilite  ve ayrım.
1TL yi 50cm den gördüğü testler pek önemli değil aslında.
Yokmu elinde olan bize toprak altı altın testi yapsa.
Şuda varki favori bir cihaz o konuda hakkını yemek istemem.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

fearless_035

Gercekten bu chaz cok derin tekte ama ayrim bklemeden ne olduguna bakiyoruz demisti kullanan arkadas bit icin kullaniyolar demir harici her seye bkiyolrmis. Bos donmuyolr cogunluklada bakir gumus vb bit topluyolr  mineralden etkilenmiyo kesinlikle ve bosa sinyal yokmus. Ama xp goldmax tanda vazgecmiyolr oda is yapiyo asiri mineralli toprakta
"Hayat bir tecrubedir yasamak gerekir.." ;)

"T€kNoLojī €kīBī"

yusufii

BİLDİĞİM TEK ŞEY HİÇ BİRŞEY BİLMEDİĞİM

acemi-usta

slm arkadaşlar 4053 yerine 4051 kullana bilirmiyim   
bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

acemi-usta

galiba bu iş uzun sürecek andon kardeşim :D
bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

acemi-usta

mehmet 45

acemi-usta yukarıda şemadaki cihazı ben yaptım. güzel cihaz tam cözebilmişde değilim. her özellik var üzerinde. 14 ton a kadar ses ayrımı yapıyor.
istenmeyen metalleri siliyor. daha bir cok özellik var. isteyen arkadaş olursa uygun fiyata vericem... almak isteyen olursa özelden mesaj atabilir.

cool2o10

cihaz gerçekten iyi eğer ayarları tam olarak yapılırsa  ;)  Thunting te paylaşmıştım proje olarak acemi ustanın verdiği schemayı, andrew in bitmiş full sürümlü .hex dosyasına sahip. şu anda 3 üncü versiyonu yapıldı ve geliştiriyor.

serkan2727

Karadağ

insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

acemi-usta

Alıntı yapılan: mehmet 45 - 23 Mart 2015, 11:26:10
acemi-usta yukarıda şemadaki cihazı ben yaptım. güzel cihaz tam cözebilmişde değilim. her özellik var üzerinde. 14 ton a kadar ses ayrımı yapıyor.
istenmeyen metalleri siliyor. daha bir cok özellik var. isteyen arkadaş olursa uygun fiyata vericem... almak isteyen olursa özelden mesaj atabilir.

mehmet kerdeş elinde pcb bilgileri varsa  paylaşmanı beklerim   hazırınıda isteyen olursa konuşur anlaşırsınız  bu cihazı yaptım dedin   döküman bilgilerinide bizimle  paylaşırsa sevinirim saygılar

keçelerli

1 TL 55 cm 10 krs 38 lerde  baslik grafitsiz bide ew ortamında çekilen video arazide kendini kanitlamis cihaz bos yok.herkeze calismalarinda basarilar
(ᵔᴥᵔ)◖⚆ᴥ⚆◗ʕ·ᴥ·ʔ(◕ᴥ◕)

acemi-usta

eline sağlık   güzel bir çalışma  yalnız şunu merak ettim neden kimse yaptığı çihazın düküman bilgilerini  paylaşmıyor   

serkan2727

yürüyün  gidin  be vlf  dedektörler işe  yaramaz

acemi-usta

Alıntı yapılan: serkan2727 - 23 Mart 2015, 21:51:56
yürüyün  gidin  be vlf  dedektörler işe  yaramaz
nereye gidelim  O0    her cihazın  kendisine göre bi işe yarar  yönü var  kardeşim ve herkesin kendine ilgi duyduğu bir cihaz var

cool2o10

http://www.thunting.com/smf/modifications_do_it_yourself_repairs/krot2xm_project-t59785.0.html      Burda bütün dosyaları paylaştım  acemi usta. Video eklenmiş şekilde. Yukardada yazdım bnun 3 üncü versiyonunu yaptı andrew geliştiriyor onu. ilgini çekerse takıldığın yer olursa yardımcı olurum.

andon80

ustalar önemli olan o kötü veya bu kötü değil .önemli olan artık gavurlar yapsın da biz kopyalayalım da değil .iyi olsun kötü olsun ama bizde güzel şeyler yapalım bozmadan öğrenemez sin . çaba ve emek verene saygı herkesin eline sağlık en iyi iş bildiğin iş tir

cool2o10

Kesinlikle katılıyorum ayrıca şunu gördüm genelde sitelerde 1- selffish denen olay . genelde bir proje yada bir şema yada her.gi bir bilgi kıskanılıyor olmuş.  2-bir yere kadar güzel proje kesilip belli bir zamandan sonra bitmiş halde paralı şekilde sunulur oluyor. 3- herkesin detektör konsunda ister Pİ ister PULSE ister TWOBOX tarzı, alan tarama ,VLF , BFO ismini sayamadığım bir çoğunu begenen ve gercekten onu kullanmaktan zevk ve verım alan ınsanların var olduğu unutuluyor ve o detektör tarzı kötüleniyor . 4- formlarda bir konu tartışılırken hiç alakasız farklı şemalar ayrı detektöre ait bilgiler ortaya atılıyor ve konunun ne olduğu dahi anlaşılmaz hale geliyor düzensizlik.  vb vb vb

Bilgi paylaştıkça çoğalır bunu unutmamak gerektiğine inanıyorum.( tabi birşeyler bilgi edinmek adı altında yapılıyorsa )

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious