Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

dijital VLF dedektör

Başlatan Mustafa-, 28 Haziran 2012, 22:56:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

acemi-usta

bi devre yaptım hatlar kompile yok uldu :D :D
Linkback: Ynt: dijital VLF dedektör
bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

acemi-usta

1 uf ler kutuplumu andon ustam
bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

andon80

Hayir ustam kutupsuz üzerinde voltaj ve işaret olamayanlar kutupsuz dur

acemi-usta

andon usta biraz çalışma resimlerinide ekle bölüm biraz şenlensin varsa elinde

vlf

Kac bin sayfa olmus hala deltada sadece sample hold entegresi ni iptal edip dijitale cevrilmis
Bende bir tane 2 yapip s 5 mi desem....1 Qede y
apan varmi yok sevgilerimle.....

Karadağ

Alıntı yapılan: vlf - 09 Mart 2015, 13:16:50
Kac bin sayfa olmus hala deltada sadece sample hold entegresi ni iptal edip dijitale cevrilmis

Hayırdır ne rahatsız etti?
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

onur600

Alıntı yapılan: vlf - 09 Mart 2015, 13:16:50
Sanırım darlanmışsınız biraz...
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

Karadağ

insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

durmaz

Hüseyin ustanın hızına yetişemeyince bunalıma girilmiş.

acemi-usta

ben pek bişey anlamadı m   O0

andon80

ustalar bg den aldığım bi cihazın kıas birer videosunu yayınlayayım hava şartları  kötü olduğundan sesin duyulması için sesi ve tesholdu biraz fazla açmak zorunda kaldım.biraz parazitli sesler geliyor ama normalde çok fazla iyi bir cihaz .ve diğer bir konu 1tl sonradan nette gördüm aslında demir üzerine nikel kaplama yapılıyor muş o yüzden 1 tl algılama sesi biraz kötü .birdahaki sefer e  bronz bulabilirsem  .onu gömüp denerim .bir de 32cm başlık olsa 50cm  1tl de garanti.şu an 28 lik başlık ile bu kadar oldu...

https://www.youtube.com/watch?v=XxWbE7P4e9M&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=QrrrVY6Xr88&feature=youtu.be

walkman

andon80 güzel bir çekim yapmışsınız ellerinize sağlık.

acemi-usta

eline sağlık  güzel  video    bu arada rüzgarın seside  fena değil  şimşek  gibi :D

acemi-usta

cihazın bir adı bir şeması yokmu ando80 kardeşim  bende olsa şimdi 50 sefer ameliyat etmiştim kesin

andon80

Ustalar teşekkürler daha düzgün bir havada daha güzel videolar çekmeye çalışırım.icini açma işine gelince baska birkac cihazı actim daha önce tabi iyi kötü öğrenmeye başladık bu sayede ama başkalarına bozduklarimin karşılığını geri vermek biraz maliyeti oldu oyuzden pek yemiyor öğrenmenin bir bedeli 9lmali herhalde

acemi-usta

Alıntı yapılan: andon80 - 09 Mart 2015, 22:51:10
Ustalar teşekkürler daha düzgün bir havada daha güzel videolar çekmeye çalışırım.icini açma işine gelince baska birkac cihazı actim daha önce tabi iyi kötü öğrenmeye başladık bu sayede ama başkalarına bozduklarimin karşılığını geri vermek biraz maliyeti oldu oyuzden pek yemiyor öğrenmenin bir bedeli 9lmali herhalde
ustam  bozma maksadlı açacaksan hiç açma ttabiki  sonuçta bedava gelmiyor  benim söylemek istediğim pcb  ve parça değerlerini öğrenme  amaçlı  cihazın monteli vaziyetini dağıtmak değil saygılar

elektronik85

bozmadan ögrenılmıyo kı.. andon80 ustam zaten basımıza ne gelıyosa meraktan  :D  ama olsun bozmanın tadıda bı baska zaten bozana kadar cok dıkkatlı calısıyoruz aman bısey olmasın dıye ama  bozulduktan sonra rahatlıgı gor  ;D  bı elımızde çekıc olmuyo  :D
EĞİTİM ŞART AGA..

acemi-usta

Alıntı yapılan: elektronik85 - 10 Mart 2015, 11:07:42
bozmadan ögrenılmıyo kı.. andon80 ustam zaten basımıza ne gelıyosa meraktan  :D  ama olsun bozmanın tadıda bı baska zaten bozana kadar cok dıkkatlı calısıyoruz aman bısey olmasın dıye ama  bozulduktan sonra rahatlıgı gor  ;D  bı elımızde çekıc olmuyo  :D
bozmakta bi ustalık dalı sayılır :D

andon80

Evet aynen ustam kimse bozmadan öğrenemez arızaların nedenini bilmeden öğrenemezsin

andon80

arkadaşlar bugün yine o gömdüğüm paraları yine denedim bir gün geçmesine rağmen 45cn den 1tl yi rahat almaya başladı sanırım eski paraları 50cm rahatlıkla görebilecek bir cihaz .

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious