Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Yeni bir montaj daha ?

Başlatan Müslim yavuz, 01 Ekim 2007, 21:47:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Müslim yavuz

ARKADAŞLAR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM :)

buda yeni...
[IMG]http://img352.imageshack.us/img352/9963/mumuq2.jpg[/img]

Linkback: Yeni bir montaj daha ?

asenkron

fonun siyah olması montajı acık etmiş kusura bakma ama acemice olmus dogallık yok.fonda ısık yok gölge yok .kendini fona montajlayıp ısık ve gölgeyle gösterseydin.ve ayrıca mum dibine ısık vermez senin mum bogaz feneri gibi .en iyisi karanlıkta bir mum yak ısıga bak.
kusuruma bakma eski bir fotografcı olarak biraz karanlık odada sabahlamamız vardır.

elbombaci

Müslim enteresan bir resim olmuş eline sağlık. Bana da derinlik hissinde biraz tuhaflık varmış gibi geldi. Ayrıca ateş, başına daha yakın olsaydı eriyip giden bir müslim havası daha baskın olurdu.

Son olarak Müslim biraz konu dışı olacak ama sana bişey sorucam şu an piyasada en son photoshopun hangi versiyonu var?

Müslim yavuz

Müslim yavuz

cs 11 9.0 dan sonra 10 çıkmak üzre arkadaşlar

Müslim yavuz

Alıntı yapılan: asenkron - 01 Ekim 2007, 22:03:52
fonun siyah olması montajı acık etmiş kusura bakma ama acemice olmus dogallık yok.fonda ısık yok gölge yok .kendini fona montajlayıp ısık ve gölgeyle gösterseydin.ve ayrıca mum dibine ısık vermez senin mum bogaz feneri gibi .en iyisi karanlıkta bir mum yak ısıga bak.
kusuruma bakma eski bir fotografcı olarak biraz karanlık odada sabahlamamız vardır.

Evet bu yorumu ancak karanlık odada kalmış arkadaşlar yapabilir. eleştirin güzel ama bazı yansımaları yapmadığım doğru çünki 5 dakkada koymak için yaptığım bir resim sanatsal bir değeri yok.

Ama diğer yorumların ise yorum olsun diye yazılmış gibi.

İstersen birde seni görelim :)

Müslim yavuz

Müslim yavuz

ama haklısınız mum çok detone olmuş :(

zaman bulursam harika resimler yapıp yayınlıyacağım uyduruk değil...

elbombaci

Alıntı yapılan: Müslim yavuz - 01 Ekim 2007, 23:05:52
[IMG]http://img408.imageshack.us/img408/9389/35361750ti5.jpg[/img]

Bunda da aşağı damlayan damla tam ortadan yani en alt noktadan damlamalı. Sen fizik kurallarını ezmişsin müslim  ;)

Ayrıca ufak bir öneri, müslim kardeş yazılarını tek bir mesajda toplarsan forumumuz daha düzenli olur.  ;)

Karadağ

1. si gerçekci değil şimdi zaten gerçek olamaz diyceksin ama nebiliyim sadece senin foto yapışmış gibi duruyor
2. si özellikle fikri hoşuma gitti yani göz bebeğinin akması fikri çok güzel(bence) ama aşağı kayan damla fizik kurallarını alt üst etmiş onu düzeltmelisi ;) diğer yarleri bence çok güzel olmuş.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Müslim yavuz

diyecek bişi bulamıyorum kendimi fizk öğretmenimle tartışırken gördüm bir an. Bu duyguyu yaşattığınız için sağolun millet :D

elbombacı

Ayrıca ufak bir öneri, müslim kardeş yazılarını tek bir mesajda toplarsan forumumuz daha düzenli olur.  ;)

derken ne demek istedin anlamadım. eğer ard arda mesajlardan bahsediyor isen hepsi aynıu anda aklıma gelmiyor belirli aralıklarla aklıma geliyor. o yüzden böyle kardeş:(

Müslim yavuz

cihan19

bu güzel olmuş hehe iyi çalışmalar
ENDUSTRİYEL ELEKTRONİK FETHİYE

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious