Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

pi alman sitesi

Başlatan kemoli, 18 Mayıs 2012, 09:17:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kemoli

merhaba arkadaşlar adresini verdigim alman sitesinde devreleri hex kodları verilmiş bu hex full mu acaba bilen veya yapan oldumu
teşekkürler     http://www.pulsdetektor.de
Linkback: pi alman sitesi

kemoli

selam aleyküm arkadaşlar yine ben bu devre miner4 ayrımlı dere ekte

kemoli

degerli arkadaşlar ayrımlı yazdıgım miner4  sitesinde ayrımlı diyor fakat hex ful olup olmadığını bilmiyorum karadag ustamın veyhut diyer ustalarımın bu devre ile ilgili bilgisi varmı cevap yazarlarsa sevinirim

Mustafa-

boş işler bunlar kemal amca sitemize ait dp3 le uğraş

kemoli

ben şu an özbekistandayım inşallah izine gelince iletişim kurarım malzeme temin ederim burada malzeme temini zor kolay gelsin

Mustafa-

Alıntı yapılan: kemoli - 18 Mayıs 2012, 11:22:41
ben şu an özbekistandayım inşallah izine gelince iletişim kurarım malzeme temin ederim burada malzeme temini zor kolay gelsin

onun malzemeleri türkiyede yok farnell.com adresinden satın alabilirsin direk adresine gelir 1 haftada

kemoli

mustafa kardeş farnelden baktım malzemeler var fakat  ben dp3 için söyledim malzeme teminini  karadağ usta kargoyla göderebilirim  demişti programlanmış pic fakat burada problem bu yğzeden mail atmadım istemedim

hammami lassaad

il ya plusieur deffouts mémes les valeurs des resistances attencion

tunisien chasseur

humhum

Alıntı yapılan: hammami lassaad - 03 Mart 2017, 18:42:46

Hangisinin Kusurları var ?

surge

Alıntı yapılan: hammami lassaad - 03 Mart 2017, 18:42:46

Arkadaşlar Hammami demişki BİRÇOK DİRENCİN DEĞERİ YANLIŞ. Öğrenmeden yapmayın bence

dostmetheus

Hex full değil demo versiyon. Parça sıkıntı boşuna emek uğraşmaya değmez.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious