Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

skala ayrımlı vlf

Başlatan hdalci, 07 Mayıs 2012, 02:53:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hdalci

hdalci

geliştirmeye açık sbtor arkadaşım biraz üzerinde değişiklikler yapmıştı ben 3 yıl kullandım bu devreyi

nıksarlı60

3 yıldır kullanıyorsun bu devreyı peki bu vlf de ayrım sıkıntısı cektınmı

nıksarlı60

ben bu semayı daha oncede gordum sankı

hdalci

devrelerin hepsi birbirine benzer mantık aynıdır  şema birkaç devreden derlemedir c23 560p olacak alıcı 5534 isis çiziminde uğraşmadım fazla denenmiştir yapmak isteyen arkdşlar olursa yardımcı olurum saygılar

hdalci

ayrımda sıkıntım olsa 3 sene kullanmazdım
orjınalde bile sıkıntı var ki millet arayış içinde
en azından yapılıp kenara atılmış cihazların içinde değil
kıyı köşeye atılmış kaç makinen var say bakalım nıksarlı
atmadıklarını görelim

hdalci

nıksarlı60

koleksiyonun güzelmiş boy boy

UNIQUE - TA5DF

hdalci sapı nereden buldun çok güzelmiş. 3 cihazda aynı sanırım. tek fark başlık ölçüleri. verdiğin şemadaki cihazlar mı bunlar.

veeee  en önemli soru. bobin bilgileri nedir ustam
TA5DF

nıksarlı60

ya dostlar tıracrette gorsun başka bır şey değil

İspanyol

acıp kapatma dugmesı pot sekıllerı  devre kutusu ne kadar cok bayındıra benzemiş

hdalci

sy.unıque arkdşm sapı demirciye yaptırıyorum tutma yeri 20x20 profil ara boru ferforje yaptıkları aliminyum 19mm kupecte boru alt boru 20mm pvc boru dan yaptım gayet rahat ve dengeli oldu
resimdeki küçük başlıklı olan şemadaki cihazım diğerleri ses ayrımlı
başlığa gelince çapı 20 ile 25 cm arası çok iyi tx 0.50 tel 35&40 tur rx 0.35 60 tur

nıksarlı ticaret adamının başka çatı altında ne işi olur
ben 6 sene şema peşinde koştum buyrun size şema
varmı ötesi

hdalci

ispanyol kardeşben ödemişliyim bayındıre 25 km falan aramız var bayındır cihazı çok gördüm belki ondan benzemiştir :)

UNIQUE - TA5DF

ustam bilgiler için teşekkürler.  arşive alıyorum. temmuz sonuna kadar fırsatım olmaz ama bir akşamda yapılabilir gibi görünüyor.
TA5DF

hdalci

bunuda yapmışlar yeni gördum bayındır el yapımı şeması bire bir aynısı

hdalci

arkadaş bunları niye yabancı sitelerde görüyoruzda bizde yok hemde şemayı çizen arkdş türk

hdalci

buyrun gizemli cihazlar çözülmüş

elyapimi

Alıntı yapılan: hdalci - 10 Mayıs 2012, 19:34:01
arkadaş bunları niye yabancı sitelerde görüyoruzda bizde yok hemde şemayı çizen arkdş türk
bu cihazın şeması bu sitede var arkadaşım.

galaksi

Tembellik, hazır lopculuk, başkası çalışıp yapsın ben kopyalayıp yapayım.............daha niceleri.....

Bayırdır vlf -Tersıne Muhendıslık adlı aşağıdaki linkte hepsi var....
http://www.teknolojiekibi.com/yeni/index.php?topic=3817.0

çalışkan biri çıksada eksik kondansatörleri ( değerleri okunamayan) bulsa proje tamamdır.
iyi çalışmalar..
galaksi.

UNIQUE - TA5DF

ASENKRON usta forumdaki arkadaşlarla işbirliği içşinde bu gibi bazı cihazları yeniden kazandırıyor. gemin fisher vb. forumda kendine ait bölümde bulabilirsiniz. bu konularda asenkron ustayı takip edin. ben öyle yapıyorum.
TA5DF

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious