Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

dedektörün akü problemi

Başlatan YILDIRAY, 08 Nisan 2012, 21:22:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

YILDIRAY

s.a arkadaşlar dedektörün aküsü 12v 3,5ah yanlız volt olarak 12v gösteriyor ancak amper yok şarz olduğu halde aynı problem devam ediyor. bu konuda fikri olan yardım edebilir mi.saygılar
Linkback: dedektörün akü problemi

pro-TR

Alıntı yapılan: YILDIRAY - 08 Nisan 2012, 21:22:05
s.a arkadaşlar dedektörün aküsü 12v 3,5ah yanlız volt olarak 12v gösteriyor ancak amper yok şarz olduğu halde aynı problem devam ediyor. bu konuda fikri olan yardım edebilir mi.saygılar
yıldıray ustam amperin olmadığını nasıl biliosun yüke mi bağladın aküyü
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

huseyin05

Akü kuru akü ise "yani ışıldak" anlattıklarınıza göre bozulmuş demek'tir. Bendeki aküde de aynı sorunları yaşıyor'dum. Saygılar.

23nisan

Bu tarz aküler'de kurtarma biraz şans olayı . İçine saf su atıp , birde özel asiti var akücülerde bulunur . Tam abartı şarj yapmak için .Amaç ise suyun vede asitin tamamen kaynatıp terkar voltajı vede amperi ölçmek gerekir . Lakin plakalar erdiyse iş görmez artık .

YILDIRAY

pro-tr ampermetre ile olcdum.herkese tesekkurler

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious