Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Buyrun arkadaşlar kolay gelsin

Başlatan huseyin05, 08 Nisan 2012, 02:00:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

YILDIRAY

s.a hüseyin devreyi çalıştıramadım 7805 out ta 11v geliyor ne5534 test noktasında 0 v yerine sabit 1059v var trimpot ayar yapıyorumtest noktasında voltaj da ancak hiçbir değişiklik yok ses devamlı ötüyor potlar ses hariç diğerleri bir fonksiyonu yok neden olabilir.

huseyin05

Yıldıray ustam devrenin enson yaptığın şekilde resmini eklememiş'sin. Devre çalışmıyormu?
Linkback: Ynt: Buyrun arkadaşlar kolay gelsin

YILDIRAY

mehaba devreyi ırf840 ile çalıştırdım mesafe çok az ve potlarda problem var. fazla ugraşmadım işin içinden çıkamadım

huseyin05

Yıldıray usta bu devre çok güzel benden söylemesi istersen kartı bana yolla bakayım hata varmı?

theplot1978

Ustalar kolay gelsin bu devre piyasadaki pulsestar mi calistiran varmi bu devreyi cok merak ettim baski devresi pdf formatinda varsa bende basliyacagim

huseyin05

Ustam devrede her.gi bir sorun yok!.. Uygun değerlerde başlık sararsan farkı görürsün zaten. Devredeki ses deltu pulse ile aynı sayılır. Pdf olarak baskı yapmadan önce çıktı alırken sayfa ölçekleme seçeneğinde none veya yok seçeneğini seçmelisin. Kolay gelsin. Saygılar..

huseyin05

Devreyi ben başlık değerleri tam uygun olmayan bobinle denedim ve çalıştır'dım. Zaten devrenin açık şemasında hatalar vardı ve düzelttim. Ben üstelik bazı elamanları orjinal olarak kullanmadım. Sen istersen açık şemaya göre kullanabilirsin. Örneğin BF245 yerine pn4393 gibi! açık şemaya göre karşılaştırma yapabilirsin. Saygılar...

goix20

bobin ebat ölçü ve sarımları ne olmalıdır hüseyin kardeşim iyi bir verim alabilmek için?

huseyin05

Ugun değerler açık şemasında yazıyor. 1m x 1m başlık için = 0.75mm emaye kaplı bobin teli ile 12 tur sarılacak, 1.5m x1.5m başlık için = 1mm emaye kaplı bobin teli ile 9 tur sarılacak!..Omaj değeri değeri 0.7R ile 1.2R arası endüktans değeri 350uh ile 500uh arasında olacak pcb çiziminde belirtmiş'tim. Siz en uygun değerleri eğer osiloskop varsa daha iyi başlık sarımı yapabilir'siniz.. Saygılar.

otomurat

ben bu cihazla ilgileniyorum ama dökümanlarını nasıl elde edebilirim. birde cihazın durumu nasıl.

kawizen

slm ustalar  mesefe  nedir
ayrımı iyimi

otomurat

Bu cihazı yapıp çalıştıran var mı arkadaşlar. performans durumu nedir? tatile cıkıcamda iyi bi cihaz arıyorum.

[size=78%]murat dogan [/size]

YILDIRAY

huseyin05 dizayn pulse  videolari geliyor......

kawizen

slm ustalar  tek parada mesefe  nedir

kawizen

slm  ustalar  ben  yapmaya  başlıyorum-videoları  eklerim güzel sonuç alırsam
karadag  usta  ve  diğer  ustalar ne  gibi  degişiklik  yapılır
potlar azaltılırmı
saygılarımla

haylaz

acaba yapan varmı aranızda arkadaşlar bi video atsaydınız  çok merak ediyorum nasıl bişey oldu

tounsi774

Hi huseyin.it,s a discrimination detector?thank you

kato

merhaba ustalar bu dökumanları pdf olarak  yayınlaya bilirmisiniz.pcb ve yerleşim
en son haliyle
saygılarla ..

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious