Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Projeleriniz için plastik kutu temini

Başlatan huseyin05, 06 Nisan 2012, 17:02:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

huseyin05

huseyin05

Karadağ

insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

huseyin05

Hocam sizde sağolun ben sadece yardım etmek istiyorum. Sitedeki satış yapma düşüncem kar edebilmek için değil. Malum bir projeyi gerçekleştirmenin kolay olmadığını sizde bilirsiniz. Sakın yanlış anlamayın goldscan IV devresini kendi imkanlarım ile çalıştır'dım. Belki kararlı değil ama devre için yapılması gereken osiloskop ile ayarlanacak olması ve kontrol kartını dijital hale getirilmesi için birşeyler yapmak istedim ve yarım kaldı. Dijital kontrol istememin nedeni komutatör çabuk bozuluyor bunu önlemek için'di. Amacım yeni yaptığım devrelerin çalışmasını videolu olarak göstermek ve kimseyi boşyere uğraştırmamak için hataları olmayan devreleri eklemek isterim. Ayrıca kartları fabrikasyon pcb şeklinde baskı yaptırmak daha güzel olur. Bu iş için nakit gerekmekte ve bu nakit ihtiyacım için önceden birşeyler yapmak istedim. Umarım beni anlarsınız. Saygılar.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious