Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

IB cihazlarla ilgilenmeyi düşünüyorum

Başlatan elbombaci, 20 Eylül 2007, 08:59:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sadettin

Bana vlf dedektör devre şeması atabilecek olan varmı malzemelerle birlikte
Linkback: Ynt: IB cihazlarla ilgilenmeyi düşünüyorum

herdaim

Ne konu ama :=) 2007 den beri süre gelmiş . savefile kapanmış rapidshare kapanmış. linklerdeki  sitelerin neredeyse tamamı kapalı . az önce bu konuyu bastan sona okudum  . her ne kadar resimler çıkmasada ekranda  çok faydalı oldu  fikir  verme açısından  süper . emeği gecen arkadaşların ellerine sağlık. yanlız  birinci sayfada kesşke yapılan çalışmaların tamammı bir dosya ile link olsa  iyi olurdu . yıllar sonra  konuya birisi yazmış bende  es geçmeyem dedim bu arada  :D 
Kimin Gücü Yeter Ki ! Zamanı Geri Çevirmeye

can_recep

Çok önceden yapmış olduğum tgs  tozlu rafların arasından elime geçti tekrar oynamaya başladım. Güzel bir başlık yaparak ayrımı çok net olan bir cihaz . Yalnız derinlik çok düşük biraz derinlik için uğraşmayı düşünüyorum. Sitenin eski müdavimlerinden rica ederseniz bir çoğunun arşivinde mevcut olduğundan eminim ,
Rahman Ve Rahiym Olan ALLAH ın Adıyla

Karadağ

Bu forumdaki birçok konu aslında hazinedir. Değerini bilen bilir.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious