Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

GOLDSCAN 4 KONTROL KARTI

Başlatan asenkron, 17 Mart 2012, 15:07:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

asenkron

huseyın05 ıcın tasarladıgım kontrol kartını faydası olur dıye yayınlıyorum.rar dosyasında ısıs dosyası ve hex vardır.
Linkback: GOLDSCAN 4 KONTROL KARTI

asenkron

sımılasyon yapacaklar ıcın.hex yuklendıgınde ılk acılısta eprom eror hatası verır.sımılasyonu stop edıp tekrar acın.acılısta menu tusuna basılı tutun.eprom yuklenıyor yazısını,ardından kalıbrasyon ekranı gelecek.burada pıl voltajını ayarlarsınız.sınyal dende adc okumayı görebılırsınız.
buradan esc ıle cıkın .ekranımız gelıcek ve toprak yapmanızı ıstıycek. enter tusu ıle yaparsınız.
menu tusu ıle menuye gırıp tune hold ve mode seceneklerınden ayarları degıstırebılırsınız.ayarlar eprom kaydedılır.makınanın bır sonrakı acılısında bu degerler yuklenır.

makedonyalı

Asenkron ustam emeğine sağlık  iron ve gold bağlantıları  şemadaki sw1-b bağlantısı kafamı karıştırdı  rica etsem şema olarak gösterebilirmisin  saygılar
Düşmanın acıkmışsa doyur,Susamışsa suver. Kötülüğe yenilme,kötülüğü iyilikle yen.

asenkron

tatıldeyım kendı  pc ım yanımda yok dönunce yardımcı olabılırım.

makedonyalı

Alıntı yapılan: asenkron - 29 Ocak 2013, 16:41:48
    tatıldeyım kendı  pc ım yanımda yok dönunce yardımcı olabılırım.

Tamam ustam .
Düşmanın acıkmışsa doyur,Susamışsa suver. Kötülüğe yenilme,kötülüğü iyilikle yen.

makedonyalı

Ustam hala tatildemisin selamlar.

ehsanajal

ehsanajal

Alıntı yapılan: ehsanajal - 22 Nisan 2015, 16:02:33
Alıntı yapılan: makedonyalı - 21 Şubat 2013, 23:42:56
Ustam hala tatildemisin selamlar.
this gold scan work?please guide
merhaba. yardıma ihtiyacım var. Bu dedektör işi?

cool2o10

Ehsanajal ,i saw at thunting the same question , first msj at 2012 in this forum and this is only control card simulation..

Ehsanajal, aynı soruyu thuntingte gördüm , bu formdaki ilk msj tarihi 2012 ve sadece kontrol kart simulasyonu...

ehsanajal

Alıntı yapılan: cool2o10 - 27 Nisan 2015, 00:25:47
Ehsanajal ,i saw at thunting the same question , first msj at 2012 in this forum and this is only control card simulation..

Ehsanajal, aynı soruyu thuntingte gördüm , bu formdaki ilk msj tarihi 2012 ve sadece kontrol kart simulasyonu...
i do not know
can explain more?

andon80

Arkadaşlar bu kontrol ünitesinin gs4 nerelerden nasıl bağlanacak yardımcı olabilecek bi usta varmı teşekkürler

andon80

S.a karadağ ustam sizden rica etsem beni bu siteden silermisiniz.senelerden beri bu sitedeyim ve birçok kişiye yazım çoğu cevap bile vermedi acılan konularda yazıyorum yazılarıma kimse cevap bile yazmıyor ve gerçekten bu işlerden çok sıkıldım ve tekrar soyluyorum BENİ BU SITEDEN ENGELLEYİN ÇOK RİCA EDİYORUM

delta500

Andon usta gs4 calisan bır devre degilki.devre yanlıs paylasılmıs.cs6 pi ile 100 de 50 ayrım yaparsın.tek para 40 cm dır.1tl

andon80

Yok ustam gs4 meselesi degil tüm konularda incelersen sorduğum sorulara kimse cevap bile yazmıyor sanki cüzzamlı gibiyim ayrica ilginiz için ALLAH razı olsun bil lrl bölümünde birde burada verdiğiniz cevap var ama yine tekrarlıyorum beni siteden atın

walkman

andon80 ustam sen direkt bana sor ben cevaplayayım. Zaman zaman o dediğiniz herkesin başına geliyor kendinize bu konuda haksızlık etmeyin. Sanırım ter giden bir günün son saatleri iyice sinirler gerginleşmiş. GND Hattına dikkat :)

andon80

Eyvallah walkman ustam saygılar

huseyin05

andon80 usta bu devre ile çok uğraştım sana bir bilgi vereyim devrede komutatör katı çok sıkıntılı sebebi c konumu yani üçüncü ortak anahtarlama katında orjinal devrede üzeri siyah gözüken bir malzeme var bu sebeple bu devreden uzaklaştım. Bahsettiğim malzemeyi resim olarak eklerim.

huseyin05

Son istediğin konuda yardımcı olacak kimse bulamazsın yani siteden silinme konusunda sebebi yok bende mecburi olarak giriyorum yani yardımcı olabilmek için

huseyin05

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious