Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

protek PI

Başlatan protek-e, 16 Mart 2012, 11:20:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

protek-e

arkadaşlar burada diğer değerli ustalarımız gibi olmasada çizimini daha yeni yaptığım bir pı devresi  pcb çıkarmadım bir kontrol edelim hatalar varsa beraberce düzeltelim.
Linkback: protek PI

mollax

forumu boşuna meşgul etme
yap gendine bir delta bak işine
bu senin çizdiğin şema sanki labirent adamın gözü bozuluyor bakariken

spy_worm

mollax arkadaşıma katılmıyorum yinede emek verip bişey paylaşmak istemiş sağolsun ama bi yerdede arkadaşa katılıyorum bencede yap bir delta uğraşma derim yinede teşekkürler...
Gece bir Rüya Görürsün Uyanır Geri Yatarsın Yada Kalkar RüyaLarının Peşinden KOŞARSIN !...

protek-e

deltayı biliyoruz ben sadece farklı bir devre olsun diye çizdim ve deltadan basit 2 potlu ve şemada her.gi bir yanlışlık varmı diye burada paylaştım buradaki amaç hazırı kopyalamak değil bizler ne yapabiliriz kendimizi daha nasıl geliştiririz bilgiyi öğrenmek paylaşmak bir emek vermek forumu meşgul etmekse hiç birşey paylaşmayalım ozaman hepinize kolay gelsin.

a.samet

Arkadaşım sen devam et emin ol ki takipcilerin var ;) mollax da senin boş yere zaman kaybetmemeni istemiş kötü niyetli değildir ama sen madem başladın en kötü ihtimalle yaparken bişeyler öğrenmiş olursun.

asenkron

bır seylere kafa yormak ,yormamaktan ıyıdır.ılerlemenın yolu deneyden gecer .cabaların ıcın senı kutluyorum.fakat daha sade bır sema cızersen .kontrolu kolay olacak .

galaksi

Alıntı yapılan: protek-e - 16 Mart 2012, 11:20:58
arkadaşlar burada diğer değerli ustalarımız gibi olmasada çizimini daha yeni yaptığım bir pı devresi  pcb çıkarmadım bir kontrol edelim hatalar varsa beraberce düzeltelim.
kolay gelsin.
çizim yaptığın dosyayı gönderebilirsen takip daha kolay olur.
verdiğin şemaya göre NE555 lerin 1. ayak gnd bağlı ama 4-8 ayakları Vcc bağlı değil.
U4 12-13 control ayakları birbirine bağlı ama bu şekilde işlem yapmaz.
daha sade çizmeye gayret et herşeyi otomatiğe bağlama..
galaksi.

protek-e

Alıntı yapılan: galaksi - 17 Mart 2012, 12:11:14
Alıntı yapılan: protek-e - 16 Mart 2012, 11:20:58
kolay gelsin.
çizim yaptığın dosyayı gönderebilirsen takip daha kolay olur.
verdiğin şemaya göre NE555 lerin 1. ayak gnd bağlı ama 4-8 ayakları Vcc bağlı değil.
U4 12-13 control ayakları birbirine bağlı ama bu şekilde işlem yapmaz.
daha sade çizmeye gayret et herşeyi otomatiğe bağlama..
galaksi.
zaten otomatik yapmadım elle çizdim o yüzden karışık oldu :D

spy_worm

protek-e arkadaşım aslında arkadaşların dediği gibi paylaşmak çok güzel bunun inancıyla da olsa bizlere bişeyler sunmuşsun keşke herkez senin gibi düşünse adı üzerinde paylaşım forumu inşallah daha güzel sonuçlar çıkar ben kendi adıma emeğine saygı duyarak teşekkür ediyorum.
saygılarımla spy_worm...
Gece bir Rüya Görürsün Uyanır Geri Yatarsın Yada Kalkar RüyaLarının Peşinden KOŞARSIN !...

turkuyaxxx

Ben devreden anlamam ama iyi veya kötü bir ürün ortaya koymuşsun. Bu yüzden seni tebrik ediyorum. Şunu da açıklıkla söylüyorum -Mollax- >:( gibi senin moralini bozmaya, yıldırmaya çalışan insanlar çıkacaktır. Biz ülke olarak ağır sanayide üretim yapamadıysak, bu zamanında sanayi devi ülkelerin -siz uğraşmayın biz size ucuza verelim ???- stratejisini çözemediğimizdendir. Sen deltayla, ben deltayla uğraşırsam yeni projelerle kim uğraşacak.
Mazeret yok, araştırmaya devam.
Her şey Turkuya için,

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious