Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

elyapimi VLF

Başlatan elyapimi, 25 Şubat 2012, 15:17:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

skorpio

Hikmet abi çok hızlısın benim malzemeler pazartesi anca gelir pazartesiye kadar benimkisi kedi ciğer ilişkisi artık
Linkback: Ynt: elyapimi VLF

VENOM

usta 330ohmu 100ohm, 110ohmu da 10 ohm yaptım, ses tizden basa döndü, 10ohmu kısa devre yapınca bir tık artma oluyor, pot ayarında çok hassas bir nokta var, orada sesli ayrım oluyor ama yakalamak zor, trimpot ayarları ile de oynadım, ama çalışıyor, denemelere devam edip hoparlörü değiştireceğim,
Tarih yazmak korkaklara göre bir iş değildir...

BuLutBey

Alıntı yapılan: VENOM - 24 Ekim 2019, 20:58:11
hurda tv kartlarında çeşitli kondansatörlerim varmış yeni fark ettim, 110u ve kondansatörü tekrar takıyorum şimdi, kondansatör değeri için fikriniz var mı ustam?
220 uf    470 uf     1000 uf    10v  25v arası fark etmez
Eğer İnanıyorsanız Galip Olan sizlersiniz

BuLutBey

Alıntı yapılan: skorpio - 24 Ekim 2019, 23:14:22
Hikmet abi çok hızlısın benim malzemeler pazartesi anca gelir pazartesiye kadar benimkisi kedi ciğer ilişkisi artık
Usta benim malz belki bu gün gelir ama seni bekleyeceğim beraber ateşleriz .

VENOM

sonunda oldu 100ohm vardı ya ustam, artık yok :) 
zenerleri 4148 ile değiştirdim, parazit kesilmedi, 10ohmu da kısa devre yapınca 100ohm sizlere ömür,

Kerasus28

ustam hayırlı olsun:) baya uğraştırdı sizi ama değer inşAllah :)
KÜN FE YEKÜN...

Kerasus28

sitabil devreyse bende yapmayı düşünüyorum önerirseniz :)
KÜN FE YEKÜN...

VENOM

sağ olasın ustam, inşaallah, tek sıkıntı ses sorunuydu, şimdi sorun ses hattı üzerinde ilerlemeye başladı, :) şu da var, kulaklıkla kullanmayı istemediğim için hoparlör peşine düştüm, tesadüfen ayarladığımda metali sildi diğerlerine sinyal verdi, çalışmış olsaydı da referans verseydim ustam, sabaha çok, ben yine geçeyim devreyi kurcalamaya :)

Kerasus28

hadi hayırlısı ustam takipteyim bi bitir hakkından gel şu devreninde bende desteğinle başlim :D
KÜN FE YEKÜN...

VENOM

Alıntı yapılan: Kerasus28 - 26 Ekim 2019, 10:55:32
hadi hayırlısı ustam takipteyim bi bitir hakkından gel şu devreninde bende desteğinle başlim :D

sağ ol ustam, payıma düşeni yaparım allah büyük evellallah :) ustalarım yapınca onlardan da yardım isteriz, benim devre malum,
pillerin sayısını 6 ya çıkarmıştım bugün kullanacağım devre için, eklediğim iki pil de doluymuş, yani devreye vermişiz 18,5 voltu, direnç ondan yanmış, pil 4 tane şimdilik sorun yok, en kötü ihtimal anfiyi o iki pille beslerim :)

BuLutBey

Malzemelerde geldi bir bobin sarıp skorpio ustayı bekeyecez beraber ilk açılış yapacaz kısmetse

VENOM

elinize sağlık ustam, davet ederseniz açılışa bizde gelelim, tüyo alırız cihaz hakkında :)

BuLutBey

Alıntı yapılan: VENOM - 26 Ekim 2019, 15:48:48
elinize sağlık ustam, davet ederseniz açılışa bizde gelelim, tüyo alırız cihaz hakkında :)

ELBETTE MEMNUNİYETLE  KURDALENİN BİR UCUNDANDA SEN TUTARSIN HEP BİRLİKTE KESERİZ

VENOM

:) sağ olun ustam, sizden güzel haberler bekliyoruz, ben de şimdi çıkıp mpsa ve küçük hoparlör bakayım diyorum,

BuLutBey

Devrede ses sıkıntısı var  ses çok düşük. bunun haricinde devre çalışıyor  ses için bir çare bulmak lazım  ..

VENOM

elinize sağlık ustam, aynı noktadayız bundan sonra sizden gelecek tavsiyeleri bekliyorum :)

Kerasus28

ustalarım hangi sayfadaki devreyi yaptınız çok içerik paylaşılmışta
KÜN FE YEKÜN...

BuLutBey

Kerasus28

ustam lay dosyasını nasıl açmam gerekiyor

KÜN FE YEKÜN...

BuLutBey

Alıntı yapılan: Kerasus28 - 27 Ekim 2019, 21:35:29
ustam lay dosyasını nasıl açmam gerekiyor

Sprintlayout  kurman lazım

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious