Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Delta Pulse 3 Dijital Pulse Dedektör

Başlatan Karadağ, 14 Şubat 2012, 00:14:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Karadağ

Şrj devresini dizmemen lazımdı. Konunun geri kısımlarına bakarsan bu bilgiyi görebilirsin.
Linkback: Ynt: Delta Pulse 3 Dijital Pulse Dedektör
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

beratateş

Saygılar bu kit bobin ötüyor ama algılama yok

beratateş

Saygılar bendeki multimetre frekans ölçümü yapmıyor hangi parçalara bakmam lazım saygılar

Karadağ

kırmızı ile işaretlediğim bölgeye bakın.

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Ayas39

Şarj devresini kullanmak istemiyorum bunun için devrede gösterilen şarj1 noktası kısa devremi yapılacak?

Karadağ

Alıntı yapılan: Ayas39 - 21 Şubat 2018, 22:59:08
Şarj devresini kullanmak istemiyorum bunun için devrede gösterilen şarj1 noktası kısa devremi yapılacak?

Açık şemadan bakarak şarj devresinin atlamaları dahil olacak şekilde tümünü sökün.

Ayas39

Kullanmam gerekirse devreye neler montaj edilecek ise resim ile gösterme imkânınız varmı

Karadağ

Alıntı yapılan: Ayas39 - 22 Şubat 2018, 12:31:50
Kullanmam gerekirse devreye neler montaj edilecek ise resim ile gösterme imkânınız varmı

Açık şemadan şarj devresine bakabilirsiniz.

Ayas39

Devrede hangi atlamaları sokulecegini gosterirseniz iyi olur bulamadım çünkü

onur600

Alıntı yapılan: beratateş - 21 Şubat 2018, 15:05:12
Saygılar bu kit bobin ötüyor ama algılama yok
Yaniliyor olabilirim ama R25 in bacagi entegre ayagina degmis gozukuyor.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

onur600

Sarj devresi ekte.
Gecmise donuk konuyu lutfen okuyun.
Biz okumadik,surunuyoruz.Siz bari okuyun...
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

Ayas39

Ustalar şarj devresi dahil 2 atlama kalacak şekilde hepsini söktüm fakat 12 volt olacak yerlerde hiç bir değer yok hiç bir şekilde değer alamıyorum lütfen yardım edin

Ayas39

Kaç saattir uğraşıyorum ustalar ne yaptım ise testteki hiç bir değeri okuyamıyorum

_Hektor_

4700 uf larin altindaki led iptal. Onun altindaki atlama telide iptal

_Hektor_

Birde en ust sol taraftaki 2 tane 3 pin var ikiside orta uçtan sola kisa devre hepsi bu kadar

Ayas39

Hektor usta özelden konuşacak bir yer var ise halledelim bu gece voltaj sorununu müsaitsen

_Hektor_

Sizin tam olarak sorununuz nedir ?

Ayas39

Hektor Usta özele bakabilirmisin sana zahmet olmazsa

Ayas39

Ustalar devreyi çalıştırdım fakat ilk bobini taktığımda cihaz açılıyordu ve tune yapıyordu fakat değişik bir bobin takıp gene aynı bobini taktığımda tune yapmıyor ve eşiği en az 180 lere getirmem gerekiyor önceden 70 lere kadar düşüyordu ve ilk aküyü taktığımda ekran gelip gidiyor

Karadağ

Alıntı yapılan: Ayas39 - 03 Mart 2018, 22:10:44
Ustalar devreyi çalıştırdım fakat ilk bobini taktığımda cihaz açılıyordu ve tune yapıyordu fakat değişik bir bobin takıp gene aynı bobini taktığımda tune yapmıyor ve eşiği en az 180 lere getirmem gerekiyor önceden 70 lere kadar düşüyordu ve ilk aküyü taktığımda ekran gelip gidiyor

Dedektör açılırken yapılan kalibrasyon eğrisini ve metal algılamasını kontrol ediyor. Kalibrasyon hatalı ise ya da dedektör metal algılıyor ise açılamaz. Ya da diğer bobininizde sorun olabilir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious