Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Delta Pulse 3 Dijital Pulse Dedektör

Başlatan Karadağ, 14 Şubat 2012, 00:14:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

حسين رشاد

Karadağ

Please examine following link.

Montaj klavuzu :
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

حسين رشاد

حسين رشاد

Ben Sorun hala devam sonuçlarını alamadım

Karadağ

I had added a link for you. Please examine the link. You will found response.

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

حسين رشاد

Ben bağlantı sorunu mevcut lcd sayılı 12864b v2.0 pek de farklı olduğunu gördük

حسين رشاد

I have seen the problem link that the LCD is different from the existing 12864b V2.0 chip

acemi-usta

bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

حسين رشاد

حسين رشاد

acemi-usta

[size=29px !important]What kind of brand does the lcd you use[/size]
bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

acemi-usta

TG 12864 B v1.1 için tam uyumlu bağlantı bu

حسين رشاد

[URL = الشبكي: //up.harajgulf.com/] [IMG] https://up.harajgulf.com/imagef-149505607250721-jpeg.html [/ IMG] [/ URL] [URL = "HTTPS: // I up.harajgulf.com/"][color="mintcrea "] مركز الخليج [/ COLOR] [/ URL]

[/color]

acemi-usta

حسين رشاد

ما هو مناسب لهذا النوع من
[/size]
[/size]What is appropriate for this type
[/size]
[/size][COLOR="Mintcream"]مركز الخليج[/URL][/size][/font][/color]
[/font][/color]

Hayalperest

Karadag ustam daha önce siteden hediye göndermiş olduğunuz dp 3 ekran montajını yaptın enerji verdim fakat 2 amperden 220mampere kadar ı di ama ekran açılmadı sıkıntı ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

حسين رشاد

Thank you for helping me but I did not understand what you mean if you can explain in English, I use Google Translate to understand you

Karadağ

Alıntı yapılan: Hayalperest - 18 Mayıs 2017, 15:56:58
Karadag ustam daha önce siteden hediye göndermiş olduğunuz dp 3 ekran montajını yaptın enerji verdim fakat 2 amperden 220mampere kadar ı di ama ekran açılmadı sıkıntı ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim

ilk başta 2A mi çekti?

Hayalperest

Alıntı yapılan: Karadağ - 18 Mayıs 2017, 19:49:32
Alıntı yapılan: Hayalperest - 18 Mayıs 2017, 15:56:58

ilk başta 2A mi çekti?
Doğrudur 2 amper çekiyor ama ekran enerjilenmiyor ve amper geriye doğru düşmeye başlıyor 0.22-0.24 ampere geliyor ve öylece kaliyor

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious