Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Delta Pulse 3 Dijital Pulse Dedektör

Başlatan Karadağ, 14 Şubat 2012, 00:14:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Karadağ

Alıntı yapılan: ekocem - 06 Nisan 2017, 11:30:53
devreyi kurduk herşeyi çalıştırdık ancak ustalar neredeyse bobine metali değdirdiğimizde ötmeye baslıyor bobin cat5 4.2 ohm çıkış veriyor bobin neyle alakası olabilir

Mesafeniz düşük anladığım kadarınca. İlk olarak kalibrasyon yaptınız mı? İkinci olarak dedektörü otomatik ayara aldınız mı?
Linkback: Ynt: Delta Pulse 3 Dijital Pulse Dedektör
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

ekocem

otomatik ayarı bilmiyorum kalibrasyonuda 6.2 volta ayarlamaktanmı bahsediyorsunuz birde r54 ve r56 dirençleri çeyrek wat acaba oda etki edermi 2w taksak olurmu

ekocem

Alıntı yapılan: Karadağ - 06 Nisan 2017, 12:53:27
devreyi kurduk herşeyi çalıştırdık ancak ustalar neredeyse bobine metali değdirdiğimizde ötmeye baslıyor bobin cat5 4.2 ohm çıkış veriyor bobin neyle alakası olabilir

Mesafeniz düşük anladığım kadarınca. İlk olarak kalibrasyon yaptınız mı? İkinci olarak dedektörü otomatik ayara aldınız mı?

otomatik ayarı bilmiyorum kalibrasyonuda 6.2 volta ayarlamaktanmı bahsediyorsunuz birde r54 ve r56 dirençleri çeyrek wat acaba oda etki edermi 2w taksak olurmu

ekocem

74vhc4051 yerine alternatif ne yapabiliriz ben cd4051 kullandım

Karadağ

Alıntı yapılan: ekocem - 06 Nisan 2017, 14:26:47
Alıntı yapılan: Karadağ - 06 Nisan 2017, 12:53:27

Bu yazdıklarınız için önceki sayfaları biraz kurcalamanız gerekecek.

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

ekocem

arkadaşlar programlanmış pic aldım açtıgımda aşagıda resimle karşılasıyorum ayrıca voltajlar ve frekanslar doğru sabah açıldı ama şimdi açılmıyor bu ekranda kalıyor kalibrasyonla ilgili olabilirmi

Karadağ

Menü butonuna basarak menüyü açmalı ve otomatik ayarı aktif etmelisiniz.

ekocem

Alıntı yapılan: Karadağ - 17 Nisan 2017, 17:03:16

hocam menüde bulunan kazanç frekans vs. ile ilgili bilgi verirmisiniz bir döküman varmı konudaki neredeyse bütün sayfalara baktım çok bişeye ulaşamadım

Karadağ

Alıntı yapılan: ekocem - 18 Nisan 2017, 09:00:07
Alıntı yapılan: Karadağ - 17 Nisan 2017, 17:03:16

hocam menüde bulunan kazanç frekans vs. ile ilgili bilgi verirmisiniz bir döküman varmı konudaki neredeyse bütün sayfalara baktım çok bişeye ulaşamadım

İlk mesajda kullanım klavuzu olması lazım. Orada detaylı bilgi yazmıştım zamanında.

حسين رشاد

Size selam olsun, ben orijinal mekanına uyan hangisi her.gi PIC18F452 çalısmasında PIC18F4520 veya pic18f4525 veya pic18f4521, bulamadık

حسين رشاد

Hi to you, I have not found any PIC18F4520 or PIC18F4525 or PIC18F4521 in the PIC18F452 study, which matches the original location

حسين رشاد

إذا PIC18F4520 الممكنة ساعدت أي خبرة في البرمجة لي دراسة البرمجة

Karadağ

Alıntı yapılan: حسين رشاد - 23 Nisan 2017, 06:20:03
Hi to you, I have not found any PIC18F4520 or PIC18F4525 or PIC18F4521 in the PIC18F452 study, which matches the original location

You have to use 18f452 for this project.

حسين رشاد

حسين رشاد

[URL = الشبكي: //up.harajgulf.com/] [IMG] https://up.harajgulf.com/imagef-149307193672671-jpg.html [/ IMG] [/ URL] [URL = "HTTPS: // I up.harajgulf.com/"][color="mintcrea "] مركز الخليج [/ COLOR] [/ URL]

[/color]İmreniyorum

حسين رشاد

[URL = الشبكي: //up.harajgulf.com/] [IMG] https://up.harajgulf.com/imagef-149307230717251-jpg.html [/ IMG] [/ URL] [URL = "HTTPS: // I up.harajgulf.com/"][color="mintcrea "] مركز الخليج [/ COLOR] [/ URL][/color]

حسين رشاد

[URL = الشبكي: //up.harajgulf.com/] [IMG] https://up.harajgulf.com/imagef-149463740711-jpg.html [/ IMG] [/ URL] [URL = "HTTPS: // I up.harajgulf.com/"][color="mintcrea "] مركز الخليج [/ COLOR] [/ URL]

[/color]

حسين رشاد

yolekranına bağlı Olası yolu

Karadağ

حسين رشاد

Lcd bağlarken yardıma mı ihtiyacınız

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious