Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

delta pulse metal dedektörü

Başlatan alistayır, 25 Ocak 2012, 12:20:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alistayır

arkadaşlar bir adet delta puse  almayı düşünüyordum teknoloji ekibinin yaptıgı cihazlar hoşuma gitti tam almaya karar vermiştim ki aynı cihazın tek propşusu otomatigi çıktı bir başka elektonik firmasında reklamlarında birçok ayarıı otomatik yapan tek proplu ek donanımlara sahip oldugunu söyledikleri bir delta puseyle karşılaştım ustalardan yorumlarını bekliyorum bu cihaziş yaparmı yani teknoloji ekibi neden böylebir cihaz yapmıyor bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim
Linkback: delta pulse metal dedektörü

Karadağ

Merhaba,

Siz sormuşsunuz ben cevaplayayım. Delta pulsenin tek potlu otomatiğini ve delta pulse 3 yani dijital ve grafik ekranlı olanını bitirdik fakat bu projelere başlandığında teknolojiekibi pulse dedektör de forumca devam ediyordu. Bende teknolojiekibi pulse yi bastırmamak için bu projeleri teknolojiekibi pulse bittiğinde yayınlayacağımı yazmıştım. Şimdi bu sözümün arkasında durmak için öncelikle o projenin tamamlanması için uğraşıyorum. Eğer illa ki böyle bir ürün isterseniz inşallah kısa zamanda elde etmiş olacaksınız ve ayrıca forumda da proje olarak yayınlanmış olacak.

Saygılarımla
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

alistayır

çok iyi olur bu cihazı dışardan almaktansa teknoloji ekibi gibi güvenilir araştırmacı bir ekipten satın almak isterim bilgileriniz için teşekürler sabırla bekliyorum projelerinizin bitmesini

alistayır

birde şunu sormak istiyorum delta pulseler için arazide mineralli toprakta stabil olmadıgını söyleyenler çogunlukta teknoloji ekibinin yapmış oldugu delta pulselerde bu sorunu giderecek bir çözüm bulundumu hale hazır satılam 600 tl degerindeki ful kit den bahsediyorum birde bu ful kit içinde ayrım devresi varmı biraz bilgi verirseniz sevinirim yani otomatik delta pulseyi veya delta pulse 3 ün çıkmasını beklemelimiyim onlar dahamı üstün olacak şuan satışta olanlardan cevaplarınız için şimdiden teşekürler

Karadağ

Merhaba,

Size özel mesajdan telefon numaramı gönderdim. Lütfen tlefonla görüşelim.

Saygılar

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

alistayır

karadag ustam özelden telefonunuzu atmışsınız ama ben alamadım alista.alista@hotmail.com adresime telinizi tekrar gönderirmisiniz teşekürler

Karadağ

bluejay

Arkadaşlar merhaba...
Geçen ay bir demonte deltaplus 2 aldım.vakit buldukça montajını yapıyorum.Hemen hemen bitmek üzere.Devrede P6 ve P7 uçlrı nereye bağlanacak anlayamadım.Ayrıca oto-manuel denen bir switch var.(J3) ne işe yaramaktadır.Kullanırken - Ayar yaparken ne gibi bir etkisi vardır?
Son olarakta kutunun ön ve arkası için hazır kesilmiş,delinmiş kapaklar var mıdır? Sayın teknoloji ekibi bunu bana ücreti mukabilinde kargo ile gönderebilir mi?Benim o saç plakaları , düğme - pot-led için kestirip,deldirmem çok güç.
Ustalardan yardım bekliyorum.
Saygılar....

sametdemir

Alıntı yapılan: bluejay - 21 Şubat 2012, 13:48:44
Arkadaşlar merhaba...
Geçen ay bir demonte deltaplus 2 aldım.vakit buldukça montajını yapıyorum.Hemen hemen bitmek üzere.Devrede P6 ve P7 uçlrı nereye bağlanacak anlayamadım.Ayrıca oto-manuel denen bir switch var.(J3) ne işe yaramaktadır.Kullanırken - Ayar yaparken ne gibi bir etkisi vardır?
Son olarakta kutunun ön ve arkası için hazır kesilmiş,delinmiş kapaklar var mıdır? Sayın teknoloji ekibi bunu bana ücreti mukabilinde kargo ile gönderebilir mi?Benim o saç plakaları , düğme - pot-led için kestirip,deldirmem çok güç.
Ustalardan yardım bekliyorum.
Saygılar....
merhaba
p6 p7 uçları boşta kalabilir bir etkisi yok oto- manuel switch i otomatik toprak ayar swıtch i yani oto modda tune potunun yaptığı ayarı otomatik yapar
kutu için paneller satılıyor heralde onuda mail olarak teknolojiekibine atarsanız ilgilenirler diye düşünüyorum
kolay gelsin

bluejay

Arkadaşım ilgin için çok teşekkür ederim.
Sana küçük bir sorum daha olacak.
Lcd li ayrım devresinde de bir switch var , bunun görevi nedir?Dün gece devreyi çalıştırdım , lcd de barlar çalışıyor , ayarlamaya çalışıyorum.Bu switche bastım ama hiçbir değişiklik göremedim.
Yardımını bekliyorum.
kolay gelsin...

sametdemir

Alıntı yapılan: bluejay - 22 Şubat 2012, 10:20:34
Arkadaşım ilgin için çok teşekkür ederim.
Sana küçük bir sorum daha olacak.
Lcd li ayrım devresinde de bir switch var , bunun görevi nedir?Dün gece devreyi çalıştırdım , lcd de barlar çalışıyor , ayarlamaya çalışıyorum.Bu switche bastım ama hiçbir değişiklik göremedim.
Yardımını bekliyorum.
kolay gelsin...
switch derken butondan bahsediyorsunuz heralde o buton ekran sıfırlama butonu yani ekrandaki barları silip yeniden ayrım yaptırmak için kullanılır için kullanılıyor

bluejay

çok teşekkürler...
İyi çalışmalar...

Bathonea

karadağ ustam ellerinde delta pulse 2 olan kişiler cihazlarını delta pulse3 e çevirebileceklermi mümkünmüdür ?

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious