Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

www.flexkom.com/858355

Başlatan bitkici şakir, 17 Ocak 2012, 15:39:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bitkici şakir

arkadaşlarım belki konu dışı ama bir meseleyi bildirmek istedim.biliyorsunuz bir gittigidiyor sitesi vardı,bu site amerikan e-bay şirketine satıldı.yani milliliğini kaybetti facebook gibi oldu yani.
hem sermayesi %100 türk olan hemde yazılımı milli olan ODDÜ dediler bir şirket kuruldu ve e-ticaret sertifikası satışı başladı eski fiyatlar 31.01.2012 ye kadar uzatıldı.incelemenizi tavsiye ederim,ben en yüksek olan gold paket aldım 12 ay kredi kartına taksitli 1260 tl ama peşin olursa 999 tl düşükleri 300 tl den başlıyor.sistemi açıp araştırın çok beğeneceksiniz.sizi meşgul ettiğim için çok özür dilerim.netten alışveriş yapan arkadaşlar varsa linkim bu    www.flexkom.com/858355
Linkback: www.flexkom.com/858355

Karadağ

Bu çok iyi oldu teşekkür ederim.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

bitkici şakir

teşekkür ederim karadağ kardeşim.konyalı almanyada ömrünü bitirmiş bir memleket sevdalısı CENGİZ EHLİZ bey tarafından kurulmuş ve 14 milyon euro servetinin tamamını türkiyede bu işe yatırmış.verdiğim link üzerinden üyelik yaparak görüşlerini ve sistem hakkında bilgileri kendisinden dinleyebilirsiniz. www.flexkom.biz/858355
projenin en küçüğü şu,bir buzdolabı veriliyor müşteriye ve 24 ay sonra bunu kendisine hediye ediyorlar.istenen şart o dolaba ne gerekiyorsa flexkom.com/858355 sitesinden sipariş vermek,3 yıl garantili tamamen milli yazılımlı ve milli ürün tek vida bile yurt dışı kullanılmadığını söylediler tam elektronik ve bilgisayarlı.nasıl olsa zeytini,peyniri balı,reçeli alıyoruz buradan sipariş verip hem indirimli hem markalı ürün ihtiyacımızı karşılar hemde mal sahibi oluruz   www.flexkom.com/858355
organizasyonlar için ise www.flexkom.org/858355  bakabilirsiniz

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious