Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

elrad 1985 pulse dedektör

Başlatan aykurtelektronik, 28 Aralık 2011, 11:30:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aykurtelektronik

çalışan bir dedektör devresidir denenmiştir
Linkback: elrad 1985 pulse dedektör

aykurtelektronik

arkadaşlar bu siteden elradın 1977 den 1997 ye kadar olan sayılarını indirebilirsiniz yanlız üye olmanız lazım üye olduktan sonra arama yerine elrad yazın çıkan link tıklayın bir çok şema mevcuttur bu dergilerde bu dedektörde oradan indirdim şeasını saygılar sevgiler
http://mygully.com/

kawizen

tek  parada  mesefe  nasılki saygılar

aykurtelektronik

15 ile 20cm   20cm başlıkta olduğunu biliyorum ama daha fazla bilgim yok  artık yapacak olan arkadaş varsa yapıp deneyecekler saygılar sevgiler

UNIQUE - TA5DF

gary pulse dedektörün ilk hali. benzeri çok fazla bunun nette. yapmaya dğmez . ama öğrenmek için belki. brn-1 daha basit ve daha etkili bence.
TA5DF

aykurtelektronik

pıc programlama ile uğraşmak istemeyen olabilir analog bir devredir basit ve yapımı kolaydır sadece parça sıkıntısı olabilir saygılar sevgiler

bitkici şakir

ya feridun ustam baran-1 dedinde ben kafayı yiyeceğim başıma hiç gelmemişti iki tane yaptım bir sorun olmadı verdim eşe dosta.iki tane daha yaptım ama birisine ne yaptılar bilemiyorum bütün parçalarını değiştirdim lm 358- bc 517- 2n 3904 - 1n 4148 ler ve 4007 mosfet 9640 ve 7805 dahil krıtik ne varsa değiştirdim ama bobin çıkışını kısa devre etmeden iletime geçmiyor.ilk açılınca ekran tamamen geliyor ve sürekli ikaz veriyor reset tuşuna basınca ekran yerli yerinde güzelce duruyor ama bobine metal yaklaştırınca tık yok. bobin çıkışına kısadevre verince çalışması ve bobine iletim vermemesi ne olabilir ?...

UNIQUE - TA5DF

çok geç gördüm kusura bakma ustam:

irf 9640 ın G ucuna sinyal gidiyorsa (pwm) buraya bağlı kesim direncini kontrol et. irf 9640 ın sağlamlığından emin ol.
TA5DF

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious