Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

acill yardımm garrett 7x master hunter besleme arızalı

Başlatan ejderhann, 19 Aralık 2011, 21:22:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ejderhann

slm arkadaslar arızalı garrett 7x master hunter geldı.besleme pıl devresı elektronık malzemelerı sokulmus.bu urunun seması lazım...hıc olmazsa pıl devresının seması lazım...
Linkback: acill yardımm garrett 7x master hunter besleme arızalı

ssforum

@ejder.
garrett A.D.S deepseker beslemesi sanırım aynı veya çok benzeri olabilir diye hatırlıyorum.şema bu sitede aşağıdaki linkte.kolay gelsin.

http://www.teknolojiekibi.com/yeni/index.php?topic=5.0

ejderhann

UNIQUE - TA5DF

bende de var pil devresi falan sağlam kart sorunlu. ilgilenirsen mail at.
TA5DF

tivos

Feridun usta makinan arızalı ise başlığı ile ilgilenirim.

UNIQUE - TA5DF

başlığın anasını reklamlarda oynatmış arkadaşlar sağolsunlar. kapak açılmış ve ekranlama için olan siyah bir şey var olması gerekiyordu yok.  yani bobin ve kablo sağlam , başlık kabı hurda(kesilerek açılmış.) işine yarar mı bilemiyorum şahsen. bu başlıkla makina zor çalışır. ekran malzemesini bulamadım. yeniden kutulayayım dedim olmadı. öyle duruyor.
TA5DF

tivos

Yok ustam sağolasın bendeki başlıkta aynı durumda.kesinlikle çalışmıyor.ama sağolasın.kolay gelsin...

yalnızefe

slm ferudun kadeş garret.tin deform olan ekranlama sı için şunu uygularsan çalışır elektronik malzeme satıcılarında bulunan sıvı iletken karbon al biraz fiatlı ama olsun değer  başlığın çapında şeffaf naylon kes kulanmış olduğun naylon  biraz kalın olsun kalın olsun derken bunu kalın bir poşet torbadan kesebilirsin kesmiş olduğun malzemeyi gayet düz bir zemine yerleştir bu iş için en güzeli cam almış olduğun karbonu açmadan iyice karıştır tüpün içinde bilya vardır salladıkça biya yardımıyla karışır yaklaşık bir iki dk saladıktan sonra tüpü aç cam üzerine yerleştirmiş olduğun naylonun üzerine çok ince tabaka olacak şekilde işaret parmağınla iyice yedir her tarafı eşit olsun merkezden kenara yaklaşık 1 k civarında bir drenç ölçmen gerekir bu bu ölçüyü tuturabilirsen orjinalından bir farkı olmaz şimdiden kolay gelsin başarılar

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious