Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

yardım edin(delta pulse)

Başlatan lavrensiyum, 27 Kasım 2011, 21:50:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lavrensiyum

nerde hata yaptım. nasıl düzeltebilirim?
Linkback: yardım edin(delta pulse)

makedonyalı

Lavrensiyum kardeşim.
                   Resimler  Fi tarihine ait Fi tarihinde resimleri çekip şimdimi aklına geldi hatasını sormak?
;D
Düşmanın acıkmışsa doyur,Susamışsa suver. Kötülüğe yenilme,kötülüğü iyilikle yen.

lavrensiyum

dün çektim. dün sordum. tarih ayarlı değil. tarihte hiçbir şey yazmasaydı hiçbir şey diyemicektin. takıntılısın galiba sen.

spy_worm

lavrensiyum arkadaşım gördüğüm kadarıyle artı (+) eksi (-) besleme lehimleri ve bobin kısmındaki lehimlerle uğraşmışsın. anlaşılan pek bir bilgin yok bu konuda ben gördüklerimi izah edeyim + ve - beleme bölgesinde zaten plakette yazılı kabloları lehimle birkaç bakır yol koparmışsın sadece delikler kalmış oradan kabloyu geçir ve lehimle bobin kablolarınıda güzelce lehimle lehimler çok kötü duruyor çünkü. ve birde gözüme çarpan 1n4001 diyotu yanmış sanırsam onuda değiştir. 4001 yazıyor + ve - beslemenin altında zaten görürsün. kolay gelsin
Gece bir Rüya Görürsün Uyanır Geri Yatarsın Yada Kalkar RüyaLarının Peşinden KOŞARSIN !...

spy_worm

istersen bu delta pulse dökümanlarını incele yardımı olacaktır.
Gece bir Rüya Görürsün Uyanır Geri Yatarsın Yada Kalkar RüyaLarının Peşinden KOŞARSIN !...

makedonyalı

Alıntı yapılan: lavrensiyum - 28 Kasım 2011, 12:28:01
dün çektim. dün sordum. tarih ayarlı değil. tarihte hiçbir şey yazmasaydı hiçbir şey diyemicektin. takıntılısın galiba sen.

Kalbini kırmak gibi birniyetle yazmadım lavrensiyum 5 senelik tarihi görünce farklı amaçla resimleri koyduğunu düşündüm !  :-[
Düşmanın acıkmışsa doyur,Susamışsa suver. Kötülüğe yenilme,kötülüğü iyilikle yen.

makedonyalı

Netür lehim teli kullanıyorsun?  şayet ital lehim teli kullanıyorsan itallerin erime derecesi yüksektir
buda devrlerin yanmasına sebebiyet verir. İtal lehim telleri zor erir ve eridiği zaman gri bir renk alır griliğin sebebi kurşun miktarının fazla olmasındandır buda erime derecesini yükseltir, resimlerde şayet bir  görünüş hatası yoksa lehimin yığılmasından ve bazı yerlerde güç eridiği izlenimini aldım.
Arkadaşların TÜRK lehim teli kullanmasını tavsiye ederim fiat olarak biraz yüksektir ama devrelerin yanmasını düşünürsek ucuzdur. İtallerin metal karışımı 40-60 diye yazar buna aldanmayın kurşun yüzdesi çok yüksektir kalayı düşüktür...

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious