Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

IDX-PRO + VDI

Başlatan Mustafa-, 24 Kasım 2011, 22:29:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ceryan3200

Alıntı yapılan: galaksi - 07 Nisan 2014, 17:56:35
Alıntı yapılan: serkan2727 - 13 Şubat 2014, 12:36:22
buna  3 waat anfi  yapılsa nasıl  olur
Mahalledekiler kazmak için  yardıma gelir.
GALAKSİ USTA SEN BENİ GÜLDÜRDÜN YA  ^-^ ALLAH TA SENİ GÜLDÜRSÜN İNŞ.HERKEZE İYİ ÇAILIŞMALAR
Linkback: Ynt: IDX-PRO + VDI
ceryan3200

serkan2727

ekran  kartındaki  butonlar  ne  işe  yarıyor-sw1  sw 2 sw3

kato

merhaba ustalar bende bu devreyı yapmaya karar verdim .bunun azır pcb bastıran varmı .varsa
bana özel mesaj göndersin
saygılarla

keçelerli

bende de ıdx pro war ama hoşuma gitmeyen yerleri var ayrım konuşunda iyi ama phase kısmı hoşuma gitmiyor sıkıntı orda
(ᵔᴥᵔ)◖⚆ᴥ⚆◗ʕ·ᴥ·ʔ(◕ᴥ◕)

mercek

rx ve tx icin  osilaskop goruntusu lazım ..

pilter

lcd devresinin kodları açık kaynakmı acaba?

değmenci

pro tr usta bu devrenin similasyonunu proteusta çicebilirmisin

değmenci

usta  buda hex dosyası var

pro-TR

slm degmenci ustam, sitede proteus 8 i bulamadım, proteus 7.1 de çizim yapıp simule ettim, kod çalışıyor, kodda ADC tad süresi ile ilgili sıkıntı var simülasyonda sıkıntı yaratıyor ama gerçekte bu sıkıntı olmayabilir. ayrıca bende ki çizimde R1 direnci eklentisi var simülasyonda bu dirence gerek yok ama uygulamada bu direncin olması gerekiyor zira işlemcinin porta.4 çıkışı TOCKI pinidir, çıkış olarak kullanılabilir ancak npn tranzistoru gibi davrandığından 10K ile +5v a şaselenmesi gerekiyor.
ustam çizimin resmini attım, eğer işimi görmez dersen proteus 8 i indirip şemayı tekrar çizebilirim.

Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

değmenci

selama usta tşk ederim similasyon çalıştırdım

jickata

''Bilgisizler içinde bir bilgili, ölüler içinde bir diridir.'' HZ. Muhammed
''Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.'' HZ. Ali
''En büyük savaş, cahilliğe karşı yapılan savaştır.'' Mustafa Kemal Atatürk

serkan2727

bu  ıdx  te  çift  seste  diski  trimpotla  sabitlemek  iyi  bir  fikirmi  pot  sayısını  düşürme için  yoksa  arazide  disk  lazım  olurmu

burhan1037

ustalarım tekrar merhaba ben bu devrenin pcbsini bastım ama doğru olan hangisi tereddütte kaldım resimleri yükleyeyim görün bi yardımcı olun lütfen

cool2o10

White' ta olanın Disc vb ayarlarına bakarak ayar yapabilirler white a uygulayan arkadaşlar..

onur600

Demiri sildikten sora değerli testini tekrar yapması gerekirdi.Video dan benim anladağım sadece hiç...
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

cool2o10

Üstteki orjinal olandı ben sadece ayar yapılması ıcın gösterdim o videoyu  white a uygulayan arkadaslar için dedim . hiçbirşey ifade etmiyebilir yapmayanlar için.

onur600

Bu gayet açık olmuş.
White's ayrıcalığı olan bir firma...
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

burhan1037

cool2o10 ustam yukarıda yüklediğim pcb yi kontrol edebilirmisin sana zahmet idx-pro için iki yada üç farklı pcb var ben bunu yapmıştım doğrumu acaba ona ona göre malzeme yerleşimine geçeceğim,yardımlarını bekliyorum.

serkan2727

ekrana  veriler geç  geliyor  bendemi  hata  var  5  sanniye  gibi

cool2o10

Açık olarak tüm bağlantılı şekilde vereyim .daha kolay anlasılır olur herkes acısından . bu arada dikkat edin r28 in olduğu yere. Bir kaç değişiklik yapıldı :

sensivity için 100k pot 10k ya çekildi vb vb zaten şemada görülüyor değerler..

The search coils 27cm DD: TX wire from 0.70 to 35 laps - 0.587 mH -1 mF parallel capacitor RX wire from 0.15 to 270 laps - 35.6 mH - 0033 mF parallel capacitor. Rx search coil canceled 1mV.

capasitorler bobinin içinde olucak....

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious