Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

smd parça yardım

Başlatan canbay, 16 Kasım 2011, 14:50:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

canbay

Merhaba.,

arkadaşlar bir smd parçaile ilgili sorum olacaktı.
parça 4 ayaklı, mosfet gibi bir tarafında 3 ayak var diğer tarafında kalın tek ayak var.
üzerinde E01S yazıyor monte edildiği yerde TR yazıyor küçük olduğu için resmini çekemedim. nette bu kodu girdiğimde birşey çıkmadı. yardımcı olursanız sevinirim. bu parça ne olabilir???
Linkback: smd parça yardım

defineciii

Alıntı yapılan: canbay - 16 Kasım 2011, 14:50:42
Merhaba.,

arkadaşlar bir smd parçaile ilgili sorum olacaktı.
parça 4 ayaklı, mosfet gibi bir tarafında 3 ayak var diğer tarafında kalın tek ayak var.
üzerinde E01S yazıyor monte edildiği yerde TR yazıyor küçük olduğu için resmini çekemedim. nette bu kodu girdiğimde birşey çıkmadı. yardımcı olursanız sevinirim. bu parça ne olabilir???

verdım sıtedekı  resme  ıyı bak buna benzıyor dımı parca   buyuk ıhtımal transıstor........ama  bu cıhaz  nedır   nerden soktun..bunu  mos da olablır   yardımcı olım

http://www.aliexpress.com/fm-store/203433/210015284-342754001/-FREE-shipping-10-PCS-2SC3357-RE-C3357-RE-SOT-89-NPN-SILICON-EPITAXIAL-TRANSISTOR-POWER.html

canbay

Merhaba.,

evet parçanın şekli bu şekilde yazıları dikey olarak yazıyor e0 üstte 1s altta
bu parça kuluçka makinasının I/O kartında bulunuyor transistör tarzı bir malzeme olması lazım görevi makina ısıtma ihtiyacı duyduğunda ssrye 24v gönderiyor. ve kartın üstünde bu parçadan yaklaşık 20 kadar mevcut

yardım için teşekkürler

ali kaptan

devre üzerindeki aynı elemanları ölç ne olduğu anlaşılır

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious