Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

whıte's 6000/DI pro CB

Başlatan makedonyalı, 14 Kasım 2011, 00:18:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

makedonyalı

Merhaba arkadaşlar
                           wihite's 6000/DI pro CB yapmış olan arkadaş varmı? Verimi nasıldır.

Linkback: whıte's 6000/DI pro CB
Düşmanın acıkmışsa doyur,Susamışsa suver. Kötülüğe yenilme,kötülüğü iyilikle yen.

makedonyalı

C26-37 arası derinlik (DEPTH) bölümündeki kapasitör değerleri nedir?
Aynı bölümdeki siwiçte 9,5 inç yazıyor bunun anlamı nedir?
Depth teki swice bobin koymak gerekiyormu?
U25-28 bölümündeki balandajlı kablolama nedir ne amaçla konmuş?
RX TX bölümünde C2 ve şaseye bağlı kalkan nedir?
Bu devreyi yapmayı planlıyorum yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekür ederim.
Saygılarımla...
Düşmanın acıkmışsa doyur,Susamışsa suver. Kötülüğe yenilme,kötülüğü iyilikle yen.

GORDİANUS

oynama bununla devre hatası ve cakma parcaya denk gelecen ....devre cok buyuk boyutlu titizlık takib kalıtelı parca gerek .mutlak bı yerden hata verecek başka bi şey şec ya da yapanda cok cesaret ve sabır olması şart.ama kalıtelı malzemede olmadan olmuyor cin cakmalarınla

makedonyalı

Alıntı yapılan: GORDİANUS - 14 Kasım 2011, 14:30:34
oynama bununla devre hatası ve cakma parcaya denk gelecen ....devre cok buyuk boyutlu titizlık takib kalıtelı parca gerek .mutlak bı yerden hata verecek başka bi şey şec ya da yapanda cok cesaret ve sabır olması şart.ama kalıtelı malzemede olmadan olmuyor cin cakmalarınla

Hocam malzeme sorun değil dışarıdan getirtme imkanım var.
sabır gerektiren proje olduğu belli inatçı ve inançlı yapım var sonuca 10 senede olsa gitmek isterim.
ALLAH izin verdiği sürece...
Ayrıca devredeki değerler hep milimetrik çok hassas ayar gerekli ve dediğin gibi kaliteli malzeme
gerekli ama sorularıma cevap verecek tecrübeli arkadaşlar olursa önüme çıkacak olan sorunları arkadaşların yardımıyla aşabilirim bu inanca sahibim bu devreyi yapmaya niyetliyim
Saygılarımla ... :)

YAK

Alıntı yapılan: makedonyalı - 14 Kasım 2011, 09:57:39
C26-37 arası derinlik (DEPTH) bölümündeki kapasitör değerleri nedir?
Aynı bölümdeki siwiçte 9,5 inç yazıyor bunun anlamı nedir?
Depth teki swice bobin koymak gerekiyormu?
U25-28 bölümündeki balandajlı kablolama nedir ne amaçla konmuş?
RX TX bölümünde C2 ve şaseye bağlı kalkan nedir?
Bu devreyi yapmayı planlıyorum yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekür ederim.
Saygılarımla...

makedonyalı o kondansatörler 100nf  c26-37 arası.9.5 inç tek para derinliği yani 21 cm.bobin istemez.

makedonyalı

Profesör hocam
                   Teşekür ederim...

makedonyalı

Hocam  siwiç açıkken 9.5 inç kapalıyken 8 inç doğrumu  anlamışım...

Mustafa-

bu cihaz öyle ahım şahım değil dijital projelere bakalım karadağ ve pro-tr selami usta dijital bir cihaz yaparlar bizlere

makedonyalı

Alıntı yapılan: M-usta-FA - 14 Kasım 2011, 22:46:23
bu cihaz öyle ahım şahım değil dijital projelere bakalım karadağ ve pro-tr selami usta dijital bir cihaz yaparlar bizlere

Hocam karadağ ve pro-tr ustaların emeklerinin ürününü bekliyoruz !
Bu boşlukta bizde bunu kurcalıyalım dedik bakalım cihaz topalmı körmü yoksa ceylan gibi sekiyormu
ha biraz masraf edeceğiz kötüyse tecrübe edinmemiz yanımıza kar kalır. Milyonlarca insan hergün
loto oynuyor ya tutarsa diye bir ümüt dünyası milyonda birine şans gülüyor  bende loto parasını buraya yatırıyorum bilmem kötümü ediyorum ? Yaaa tutarsa! :D

mollax

makedonyalı

makedonyalı

Arkadaşlar şemadaki iki bobin arasındaki kalkanın görevi nedir ne işe yarıyor ?
Bilen arkadaş varmı? :-[

YAK

Makedonyalı onlar bobine giden kablonun blandajları.iyi çalışmalar.

makedonyalı

Alıntı yapılan: Profesör - 23 Kasım 2011, 22:17:40
   Makedonyalı onlar bobine giden kablonun blandajları.iyi çalışmalar.

Sağol Hocam teşekür ederim...

YILDIRAY

arkadaslar ben rus sitesini bakdim burda eleman aleti yapmis ve calistirmis vekendim diger yapdigim dedektorlerde daha once yapan olup olmadigina bakiyorum eger yapan varsa ben de ozaman yapiyorum.bence sorun kendimiz de yapdigim basit bobinlerle bili cm olarak yakin algilama yapiyor ama yinede mutlu edmiyor.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious