Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

YARDIM

Başlatan caner, 07 Kasım 2011, 19:46:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

caner

AÇIK ŞEMELI  TAM MALZEME LİSTELİ BİR ALET VARMI ELİNİZDE ARKADAŞLAR?
Linkback: YARDIM

pro-TR

Alıntı yapılan: caner - 07 Kasım 2011, 19:46:04
AÇIK ŞEMELI  TAM MALZEME LİSTELİ BİR ALET VARMI ELİNİZDE ARKADAŞLAR?

türkiyede yaşıyorsan ve amacın bir dedektör yapmaksa bu sitede bulamadıklarını başka sitede bulamazsın usta, siteyi iyi incele
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

caner

ÇALIŞANI BULMAK ZOR HACOF

caner

:P PEK GÜVENİLİR BULMADIM VE BAZI PARÇALARI BULAMADIM.açık şema ve malzeme listeli bir sürü var ancak 2 tane yaptım çalışmıyor.varsa çalışıyo diyen eklesin bizde yapalım ustaaaaaaaaaaa

pro-TR

Alıntı yapılan: caner - 07 Kasım 2011, 23:27:06
:P PEK GÜVENİLİR BULMADIM VE BAZI PARÇALARI BULAMADIM.açık şema ve malzeme listeli bir sürü var ancak 2 tane yaptım çalışmıyor.varsa çalışıyo diyen eklesin bizde yapalım ustaaaaaaaaaaa
hangi devreleri yaptınız? çalışmama nedeni neydi? hata devredemiydi yoksa sizde mi?
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

caner

HATA DEVREDE USTA EKSİK PARÇALAR VAR SANKİ AMA BULAMADIM.HUMMERHEAD VARDI BAŞKA KAYNAKTAN ALMIŞTIM TIK YOK Bİ TANE ANSİKLOPEDİDEN ALDIM ODA SORUNLU BENCE MASUS PARÇALARI EKSİK YAZILIYOR SİTELERDE DAHA FAZLA DURULSUN DİYE.

tivos

Caner Arkadaşım bu sitedeki birçok proje çalışır.bende hummer head yaptım çalışıyor.brn yaptım çalışıyor.tabiki delta yaptım çalışıyor.ama xr71 yaptım çalıştıramadım üzerinde çalıştım olmadı.ya malzemeden yada elimizdeki cihazların eksikliğnden bazen olmuyor.fakat olmaz anlamına gelmez.bir çok usta var burada sor anlatırlar.birazda uğraştın mı olur.tabii yapmakda yetmiyor.ayarlarını iyi yapıp arazide kullanmak başka iş.birde harekezin ayanıldığı birşey var.bir makinayı arazide iyi kullanmak bazen haftalar bazen aylar alıyor.öyle hemen evde çalıştı hadi arazide arayalım yapıyorsan yanılırsın.kolay gelsin...

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious