Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

YARDIM

Başlatan caner, 07 Kasım 2011, 19:44:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

caner

ARKADAŞLAR SELAM.BEN UZUN ZAMANDIR MERAKTAYIM UĞRAŞIYORUM AMA ÇALIŞMIYOR.BANA SAĞLAM ÇALIŞAN AÇIK ŞEMALI DEDEKTÖR ÖRNEĞİ VERİRMİSİNİZ.
Linkback: YARDIM

caner

yokmu arkadaşlar şemsı olan ?

canbay

merhaba.,

arkadaşım bu sitede bu sorulurmu yüzlerce kişinin yaptığı delta pulse var, tarsos var, ve burada bulunan dökümanları ile yeni bir dedektör bile icat edebilirsin siz nasıl bişey arıyosunuz????

caner

devrede iki ışk birden yanıyor.ayrıca bobini takınca kısa devre yapıyor sorun ne olabilir?

caner

caner

USTALAR BU DEVReyi nyaptım ancak iki lambada yanıyor,ayrıca hiç ses yok bobini takınca kısa devre yapıyor sorun ne olabilir?

ssforum

@syn.caner
resim net olmadığı için montaj hatası olup olmadığı tam görülemiyor,ancak benim gördüğüm kadarıile vd9 ve vd8 diyotları ters takılmış gibi,belirttiğiniz hata bundan olabilir.kolay gelsin

defineciii

ya  ıyı guzelde  yardımcı olmak    kardesım  senın  osıloskobun varmı   neye gore neyı  yapıyosun  ezbere   devre  uzerınden   yapıpta kac kısı tutturmus bı sor bence     ......bu devreler var ama ne amacı var   sıstemın  yapışssı  nedır   dedımız kadar kolay olsaydı bu ıs    bu kadar   dedektor devresı var nette    hepsı   bı yapısta calısırdı....bunları yapanlara cızenlere helala olsun  bende  cızımcı   olcem   ıyı cızmek lazım nede olsa....hatta  devrelerın  entegre ısımlerı dırenclerın kac ohm oldu  bu da yetmezmısgıbı    plaketlerını bıle    hazırlamıs adamlar.......

....bıraz zamanı var   acele etmeyınnnn....   

kolay gelsın

pro-TR

Alıntı yapılan: caner - 12 Kasım 2011, 13:40:12
USTALAR BU DEVReyi nyaptım ancak iki lambada yanıyor,ayrıca hiç ses yok bobini takınca kısa devre yapıyor sorun ne olabilir?

usta sabır ve titizlikle sorunlar hallolur korkmayın hep beraber yardımcı oluruz
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious