Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Tesero Bandido II ve LC metre

Başlatan huseyin05, 27 Ekim 2011, 03:03:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

huseyin05

http://hotfile.com/dl/133401520/d2afad8/TESERO_BANDDO_II_VE_LC_METRE.rar.html Arkadaşlar tesero bandido II devresini orjinal şemasına göre yeniden çizdim. Aranızda Hi_tech c programını kullanan arkadaşlardan pic16f876a lc metre ile yapılmış olan hex kodunu pic16f877a için yeniden derlemesini rica etsem yardım eden olurmu? Gereken dosyalar rar dosyasında bulunmak'tadır. Ben sizlere devreleri olduğu gibi orjinal şemalarına göre eğer hatalı yerler varsa ve ben bunu çözebiliyorsam yeniden düzenleyerek çizime ekliyorum ama genelde çizimleri şemalarına uygun yapıyorum. Video görüntülerini eklemek istiyorum fakat devreleri kararlı ve düzgün bir şekilde çalıştırmak için bilinen değerlere uyum sağlamak zorundayız. Goldscan IV - Puls Star G-LİGHT - Tesero Bandido II devrelerini olabildiğince sıfır hata ile çizdim. Ama belki gözden kaçan yerler olmuş'tur. Ben bu hataları minumum seviyeye indirmek için video görüntüsüde eklemek istiyorum yakın zamanda bu devreler ile ilgili videolarıda eklerim inşallah. Hayırlı günler dilerim. Çalışmalarınızda başarılar....
Linkback: Tesero Bandido II ve LC metre

tivos

Ustam Goldscan 4 videosunu sabırsızlıkla bekliyorum.Kolay gelsin...

huseyin05

En kısa zamanda 47mh şok bobini ve diğer başlık bobinlerini

huseyin05

En kısa zamanda 47mh şok bobini ve diğer başlık bobinlerini LCR metre alırsam kendim sararak cihazı daha kararlı çalıştırıp videosunu da eklerim. Sorun şimdilik LCR metre olmaması?.....

huseyin05

Arkadaşlar ben daha önce çizmiş olduğum tesero bandido II max devresini yapmış'tım. Devrede algılama mesafesi az oldu ve cihaz ayrım modunda susmuyordu. Bunun için devreyi orjinal eleman değerlerine göre yeniden çizdim, bu devreyi öneren arkadaşlar vardı sitede ve devrede kasıtlı hiçbir hata yapılmamış'tır. Aynen kartını yapıp çalıştıracak arkadaşlar varsa biran önce denemelerini tavsiye ederim. Şu anda maddi imkan olmadığı için beklenen video görüntülerini cihazın yeniden tarafımca yapılabilmesi için malzeme eksikliği olduğundan dolayı yayınlayamıyorum. Ama şunu belirteyim; güzel bir dedektör muadil elemanlar ile kararlı çalışır örneğin ; opampların birebir aynı olması gerekmiyor.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious