Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

ÖNEMLİ PARÇALAR

Başlatan huseyin05, 10 Ekim 2011, 18:03:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

huseyin05

Arkadaşlar goldscan ıv için 473k "47milihenri" bobini ve j113 ve oa85 veya muadil olarak "A117-AA118-AA121-AA123-AA132-AA133-AA134-1S13-1S15-1S17-1S32-1S34-1S75-1S76" diod'ları ,1ma ve 500ma göstergeleri bulabileceğim bir adres yada yardımcı olabilecek ustalar cihazı çalıştırmamız için çok az kaldı ve çizimleride paylaştım yardımlarınızı bekliyorum. Benim smd olarak çizilmiş devre ve kendi çizimim olan tek taraflı kartı yapabilirsiniz ben devrenin kartlarını hazırladım sadece uygun değerleri elde edemediğim için devre düzgün çalışmıyor. İstanbulda oturan elektronik malzemeleri kolay tedarik edebilecek arkadaşlar tel: 05428173029 bana ulaşmak isterseniz. Goldscan ıv devresinde besleme katında farklı bir yöntem uygulanabilirmi; orjinal pcb'de devre beslemesi 12 volt üzerinde olmadığı zaman tam olarak +5v çıkış vermiyor "voltaj düşüyor"-5v beslemesi normal değerinde, birde kendi sardığım bobinde değerini tam bilmiyorum fakat metal yaklaştırdığımda ne5534 çıkışındaki voltaj artışı olmuyor tam tersine azalıyor. Nedeni ne olabilir?     
Linkback: ÖNEMLİ PARÇALAR

Karadağ

Merhaba Hüseyin,

Emek verip hazırlamışsın eline sağlık. Bulamadığın malzemeler için dorukanstore.com a bakabilirsin. Sitede bulamadıysan telefonla irtibata geç yardımcı oluyorlar.

Saygılarımla
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious