Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

DENİZLİDEYİN BANA DEDEKTÖR YAPACAK BİR ARKADAS ARIYORUM VEYA HAZIR YAPIP SATACAK

Başlatan dark_streams, 24 Eylül 2011, 20:11:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dark_streams

MERHABA ARKADASLAR FORUMUNUZA YENİ KATILDIM BEN DEDEKTÖR YAPTIRMAK İSTİYORUM MALİYETİ UCUZ AMA İŞLEVİ ÇOK İYİ BİŞİY ARIYORUM 3 4 MT REYE KADAR AYRIMLI SİNYAL VERSİN YETERLİ BENİM İÇİN İLGİLENEN ARKADASLARDAN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...
Linkback: DENİZLİDEYİN BANA DEDEKTÖR YAPACAK BİR ARKADAS ARIYORUM VEYA HAZIR YAPIP SATACAK

pro-TR

s.a.
arkadaşım denizlideyseniz bayram GÜRDAL üsta ile görüşün hemşehriniz, size eminim yardımcı olacaktır.
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

dark_streams

denizlideyim arkadasım bayram gürdal dediğiniz kişiye nasıl ulasırım msn  adresi mail adresi filan varmı.. denizlinin neresinde bu kişi

gurdal

Alıntı yapılan: dark_streams - 25 Eylül 2011, 12:10:02
denizlideyim arkadasım bayram gürdal dediğiniz kişiye nasıl ulasırım msn  adresi mail adresi filan varmı.. denizlinin neresinde bu kişi

s.aleyküm dark_streams arkadaşım.

burdayım denizlinin göbeğinde çınarda telefoncuyum.

msn vereyim.görüşürüz müsaid olunca.

bayramgurdal@hotmail.com

Amatör

dark_streams

ekledim arkadasım msn adresini online değilsin sanırım

simsek

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious