Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

White's Classic ID şema

Başlatan seyyidekber, 21 Eylül 2011, 04:03:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

seyyidekber

formu uzun zamandır takip ediyorum ancak yeni üye oldum umarım konuyu doğru yere açmışımdır.
White's Classic ID şeması lazım özellikle lcd ekran kısmının. eğer elinde olan varsa yadımcı olursa sevinirim gogle de aradım ama ıd nnkini bulamadım.yada aramsını bilemedik diyelim olanlarda bordun bi bölümü asıl önemli kısmı yine yok. baskı devresini bile vermişler amadediğim gibi
mikayla kaplanan can alıcı noktaların şeması elemanları yok. yardımcı olursanız çok sevinirim. saygılar.
Linkback: White's Classic ID şema

seyyidekber

bu arada elinizde arızalı White's Classic yada White's serisinden bortları ve makinaları alıyorum.(arızlı olmak kaydı ile Parça sökülmemiş)
White's serisinden yeni bir dedektör üzerine çalışıyorum eğer istediğim sonucu alabilirsem sizlerle paylaşacağım.

UNIQUE - TA5DF

lcd devren arızalı ise tamir etmek zor olmaz. 3 ay önce prizm IV   ekran vs tamir etmiştim. eğlenceliydi. keyif aldım
TA5DF

seyyidekber

kesinlikle katılıyorum kardeşim bende şimdi bitirdim tamirini ancak bana asıl lazım olan pvc ile kaplanmış bölümü
zira aynısından bitanedaha var pvc yüzünden öremiyorum parçanın ne olduğunu o yüzden istiyorum devre şemasını.
yinede ilgin için teşekkürler.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious