Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

DELTA PULSE

Başlatan canbay, 11 Eylül 2011, 15:28:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

canbay

Selamlar..

Arkadaşlar benim gibi elektronikten anlamayan ve ilk defa dedektör yapacak olanlara bir iki tavsiyem var.devrelerle uğraşmak helede çalışınca iyi sonuçlar almak çok güzel. Ama bilgi olmadan hiçbir şey olmuyor. ben deltayı kendim hazırladığım baskı devrelerle 3. Denememde anca çalıştırabildim.harcanan zamana ve emeğe yazık günah. Hele birde benim gibi bir parça için 60 km yol gidecekseniz vay halinize.. tarsosu sitedeki arkadaşların ve sağolsun emekli amcanın yardımlarıyla bir defada çalıştırdım. Ama bobinin kalıbını beceremediğim için kenarda duruyor. İnşallah bir gün bizlerde bu foruma faydalı oluruz...

Bu işten soğumamak ve başarılı olmak için sizlere tavsiyem; demonte kit alın delta ile ilgili sitedeki bilgileride baştan sona okuyun bir defada çalıştırırsınız..
Herkese kolaygelsin...

Birde bazı arkadaşlar deltayı bir defa yapıp ticaretine başlamaya kalkıyorlar.bu insanlara sakın tenezzül etmeyin. bir arkadaş dedektör isteyip duruyordu yapmaya zamanım olmadığı için bayram arefesi başka birinden aldım. Adam deltaya bobin sarmış 9,5 ohm.  yazık günah....

Linkback: DELTA PULSE

Karadağ

Merhaba Canbay,

Yazdıklarınıda haklısınız. Umarım herkes sizin gibi farkında olur ve üzülmeden istediğini elde edebilir.

Saygılar
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious