Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Delta pulse tek pot otomatik..

Başlatan eemrecan_07, 06 Eylül 2011, 21:41:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eemrecan_07

S.A Cümleten kolay  gelsin sizden ricam.bir siteden tek potlu otomatim delta pulse aldım.kart üzerinde kazınmış bu sitenin adı vardı zar zor okudum ve uye olduk.sistemimde sorun var ilk geldiğinde 3o cm başlıkla 25 30 cmden yüzüğü goruyordu ariza verdi.arızalandı sinyal vermedi daha dogrusu hopörlorden ses vermiyordu.gonderdim tamir etti sistem geldi şimdi ise tek parayı hiç,10*10cm metali 10 15 cm den zor gösterebiliyorum.lütfen yardimlarınıza çok ihtiyacım var forumda okumadığim yazı kalmadı.yine alacağım inat ettim bir kere ayrımli modelinizden hemde bunaldım.en azindan hemen cevap verebilecek birilerini bulurum karşımda saygılar.S.A Cümleten kolay  gelsin sizden ricam.bir siteden tek potlu otomatim delta pulse aldım.kart üzerinde kazınmış bu sitenin adı vardı zar zor okudum ve uye olduk.sistemimde sorun var ilk geldiğinde 3o cm başlıkla 25 30 cmden yüzüğü goruyordu ariza verdi.arızalandı sinyal vermedi daha dogrusu hopörlorden ses vermiyordu.gonderdim tamir etti sistem geldi şimdi ise tek parayı hiç,10*10cm metali 10 15 cm den zor gösterebiliyorum.lütfen yardimlarınıza çok ihtiyacım var forumda okumadığim yazı kalmadı.yine alacağım inat ettim bir kere ayrımli modelinizden hemde bunaldım.en azindan hemen cevap verebilecek birilerini bulurum karşımda saygılar.
Linkback: Delta pulse tek pot otomatik..

MuHaRReM

arkadaşım tamir eden arkadaş muhtemelen potların yerine taktığı direnç değerlerini yanlış takmış direnç değerleri ayarlanırsa tekrar eski mesafesine  ulaşılabilir
KULA BELA GELMEZ HAK YAZMADIKÇA HAK BELA VERMEZ KUL AZMADIKCA

pro-TR

s.a.
usta sorunun çok genel, cevabı bu şekilde de bulmak zor, öncelikle elektronikten ne kadar anlarsınız?
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

eemrecan_07

muharrem ustam kart dizaynı otomatik olmayan cok potlu sistemden farkli biraz botlari çikarip direnc takilmamış sadece guc ve tprk diye pot var ve bunlar da ikiz pota takilmiş.bobin teli ise;tek tel değil ince tel parçalı adsl teline benzer telle yapılmış.30,cmlik baslik vardi 3.5 ohm geliyordu direnci.daha iyi başlıkla daha iyi derinlere ulaşilabilir.neyi degistirdiğini farkedemiyorum iz yok kart uzerinde tekrar lehim yaptiğinda normalde farkedilir.

eemrecan_07

pro_TR ustam sorun hersey normal gibi ama ses ilk geldigindeki gibi degil mesela tik tik sesi potlarla saniye başina iki uc tane vurmasi gibi ayar yapabiliyordun.ama şimdi direk metali gorduğundeki sesi alıyorsun.eloktronik bilgim herseyi okuyarak ogreniyorum bir haftada by emekli amcanin devresini tamamladım.direnç transistor bilmezken.bana cd halde deltanın kart diziliş ve yapılışı yollanmıştı sorunu ona bakarak direnç kodlarına bakarak bulabilirim meraklı ve arastirmacıyım.yardımlarınizı esirgemezseniz inanın çok sevinirim.

Karadağ

Merhaba,

Öncelikle belirtmek isterim ürün bizim üretimimiz değil. Biz tek potlu üretim gerçekleştirmiyoruz. Sorununuza gelince pro-TR nin de yazdığı gibi çok genel bir problem görünüyor. Ama muhtemelen potları iptal etmek için kullandıkları sabit direnç değerleri hatalı olduğu için sorun yaşıyor olabilirsiniz.

Saygılarımla
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

eemrecan_07

S.A bes gün sonra kaliteli bir sekilde kart uzerindeli yazilarin okunacak sekilde resimlerini (ön ve arka resimleri) çeker siteye yollarim sistem iyi şekilde çalışıyor.tabi arıza vermeden önce 30cm 3.5 ohm luk başlıkla ve telin içi ince parça telle yapılmış bobin 25 30 cm den bile ince yüzüğü algilayabiliyordu.yeni bir arastırma geliştirme olur hem sizin için.

Karadağ

A.S.

Kart bizim olabilir ama ürün bizim değil. Biliyorsunuz ki biz demonte kit de satıyoruz. Ayrıca bizden alınan bir kitin modifiyeli hali de olabilir. Yani sonuçta satın almak ve tamir ettirmek için bizimle muhatap olmadınız. Bunları özellikle belirtiyorum çünkü ürünün bizden alındığı ve yeterli destek alınmadığı gibi bir izlenim oluşuyor. Ayrıca delta pulse için yüzüğü 25 cm civarı algılama durumu normal bir durum. Şu anki arıza içinse; bir önceki mesajda yazdığım durumun olduğunu düşünüyorum.

Saygılarımla
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

eemrecan_07

S.A estağfurullah karadağlı hocam ürünü sizden almadim belirteyim.sadece yardım istedim.ve elinizden geldiği kadarda ediyorsunuz saten eksik olmayın.4148 de sorun olabilir dedi iletişime gecebildim nihayet hersey için sagolun yine de.

değmenci

arkadaşım kartın resmini çekip gösterebilirmisin

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious