Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Lorenz DeepMax x5-x6

Başlatan casperol, 17 Ağustos 2011, 16:43:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fth

Alıntı yapılan: skorpio - 26 Şubat 2012, 04:10:38
bende uzun bir süre aynı dertten muzdarip kaldım, sonuç alamayınca peşini bıraktım, bende two bax bir cihaz var, el yapımı, cihazı yapan vatandaş Ankara Konya sokakta iş yeri var, cihazı yaptıktan sonra cihazda kullandığı önemli elemanların üzerini bi güzel kazımış, bundan 5-6 yıl evvel kopyalamak istemiştik ancak sonuç alamamıştık, şimdi bu tip elemanları okuyan cihazların olduğunu biliyorum yahlışım yoksa,  senin soruna gelince ustam bu soruyu koskoca  sitede sora sora benim gibi bir acemiye  sormuşsun, sana cevap veremeyeceğim için çok üzgünüm.
Hazır bendeki kaminadan söz etmişken cihazı yapan amca bize bakır telden 8-10 sarımlık 15-20 cm çaplı çember yapıp bu çemberi makınaya tanıtınca altından başka metali görmeyeceğini söylemişti tabi yıllar önce şu an üretilen makinalarda böyle bir mantık veya sistem varmı ki?

USTAM BU BAHSETTİĞİN CİHAZ İŞ YAPIYORMUYDU EVET İSE BEN ANKARADAYIM BU VATANDASA ULASMA SANSIM VARMI
Linkback: Ynt: Lorenz DeepMax x5-x6

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious