Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Lorenz DeepMax x5-x6

Başlatan casperol, 17 Ağustos 2011, 16:43:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

casperol

merhaba keçelerli ustam ilgine teşekkur ederim çok sağolasın dediğin gibi mutlaka bir eksiklik koymuşlardır bunada ama bunda anlatılana göre topraktaki taşa toprağa ötmemesi mesafesi normal olabilir ama bu minarel olayı heveslendiriyo beni bununla ilgilide bi tecruben varsa paylaşırsan çok sevinirim.

Saygılar..
Linkback: Ynt: Lorenz DeepMax x5-x6

keçelerli

mineralli yerde çalışmıyor  .bu dedektör   tektekte bana getiren adam dedi 1 yıl dolaştım 10 tane para buldum dedi onlards bizans sikkesi büyük zaten çapları  onun için iyi değil  xp gold maxpower kullanıyorum ben  minerallli yerlerde bunun üstüne yok  tektekte bunun üstüne cihaz tanımam kazıyor ortalığı
(ᵔᴥᵔ)◖⚆ᴥ⚆◗ʕ·ᴥ·ʔ(◕ᴥ◕)

casperol

ustam çok teşekkur ederim beni buyuk düşünceden kurtardınız çok sağolun çalışmalarınızda başarılar saygılar..

morsuvari

Selam Arkadaslar,bu pulse indiction birkaç sene önce x4'ünü Master Hunter Ustadan almistim çok iyi makine,kücük başlikla verim
alamadim fakat 1*1 baslikla çok iyi idi,bu ara
da Usta'ya teşekkür ederim.

tivos

ustalar Master Hunter ustaya ne oldu bilen var mı.eskiden sitesi varsı bişey oldumu arayıp souyoduk. bu işlerden çekildi galiba...

YILDIRAY

arkadaşlar kt315 50ve 61 ileti bunun dökümanlarını yayınlamış mutlaka bakın çünkü herşey var belgi eksiklikleri kendimiz tamamlayabiliriz.http://www.geotech1.com/forums/showthread.php?t=16318&page=2

skorpio

skorpio

makina zırvaladı diğer resimleri gönderemedim

skorpio

Yıldıray usta geotech te vatandaşın biri bu cihazı kopyalayıp yapmış, bilgilerini üye olup msn adresi verirsen gönderiyo, bizde yabancı dil yerlerde olduğu için bu kadarını çözebildim

skorpio

skorpio

skorpio

skorpio

Yıldıray ustanın verdiği linkteki resimler bunlar arkadaşlar

Dekamon

Skorpio usta kopyalama demişken aklıma takılan bir şey var,üzeri silinmiş opampların ne oldugunu çözebilmenin imkanı varmıdır arkadaşlar?Varsa nasıl bir metot uygulanır?

skorpio

bende uzun bir süre aynı dertten muzdarip kaldım, sonuç alamayınca peşini bıraktım, bende two bax bir cihaz var, el yapımı, cihazı yapan vatandaş Ankara Konya sokakta iş yeri var, cihazı yaptıktan sonra cihazda kullandığı önemli elemanların üzerini bi güzel kazımış, bundan 5-6 yıl evvel kopyalamak istemiştik ancak sonuç alamamıştık, şimdi bu tip elemanları okuyan cihazların olduğunu biliyorum yahlışım yoksa,  senin soruna gelince ustam bu soruyu koskoca  sitede sora sora benim gibi bir acemiye  sormuşsun, sana cevap veremeyeceğim için çok üzgünüm.
Hazır bendeki kaminadan söz etmişken cihazı yapan amca bize bakır telden 8-10 sarımlık 15-20 cm çaplı çember yapıp bu çemberi makınaya tanıtınca altından başka metali görmeyeceğini söylemişti tabi yıllar önce şu an üretilen makinalarda böyle bir mantık veya sistem varmı ki?

skorpio

o zamanlar bu olayı hep merak etmiştim İnşaallah bilgisi olan ustalarımız değerli yorumlarını esirgemezler, benim gibi acemileri biraz aydınlatırlar

tivos

bu pcb ler hangi makinanın lorenz yapıcaktık ne oldu.....

skorpio

tivos usta bu resimler lorenz e ait

YILDIRAY

skorpio

bişey değil usta arkadaşlara kolaylık olsun diye ekledim epeydir flaşta bekleyip duruyodu, bitane daha foto var ancak onua ekleyemedim boyutu büyük kotayı aştı

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious