Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Lorenz DeepMax x5-x6

Başlatan casperol, 17 Ağustos 2011, 16:43:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pro-TR

Alıntı yapılan: tivos - 19 Ağustos 2011, 15:34:22
pro tr usta lorenz bilinen en iyi makinalardan biri .x3 kullandım.arazide yarı yolda bırakmıyor.varsa var yoksa yok.bu alt modeli ayrımsız ama kullanan arkadaşlar var .çok stabil olduğunu söylüyorlar.derin aramalar için iyi ama tet tekciler için kan kusturan cisten.sonuçta o bir pi.kolay gelsin...

evet ustam PI derin aramalar içindir, tabi derinlik derken 3-5m yi kastediyorum. bir PI ile tektekcilik yapmak zordur. devre için söyleyebileceğim varsa şeması incelemek isterim, farklı uygulama olarak ne kullanılmış, şeması yok ise PCB den de çıkaabiliriz tabi eleman değerleri de olmalıdır.
Linkback: Ynt: Lorenz DeepMax x5-x6
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

tivos

Ne oldu ustalar bu konuda elinde şema yada pcb olan yok mu? bayram tatilini değerlendirmek lazım

casperol

aynen ustalar ya bayramda boş boş durulmaz..

tivos

bu projeden vaz geçicez heralde .hiç kimsenin elinde şema yok sanrım...

casperol

benim kısa bir süre önce elime bi adet x3600 geçti ama çalışır durumda değil

tivos

casperol usta nedir x3600 ben çıkaramadım...kartın resmini gönderebilirmisin..

casperol

ustalar çok özür dilerim bi yalnışlık deepmax değil maxel xm 3600 olacaktı karıştırdım..

tivos

maxel xm 3600 in bir resmi var mı nasıl birşey acaba.ben internettede bulamadım bu makinayı...

casperol

daha yeni elime geçti cihaz ama çalışmıyor bi adet fotograf makinası temin ettiğimde koyacağım fotoları yapılabilir bi cihaz gibi duruyo veren abi çok bozulmadan önce gördüğüm en ii cihaz buydu diyo programlı değil cihaz ve üç adet pcb baskıdan oluşuyo ve psblerin iki tanesi çift yönlü baskı

tivos

peki bu makiana pi mi vlf mi.başlık elinde mi en azından başlık bilgilerine ulaşabilirmiyiz.çalışırken ayrım yapıyormuymuş.bu arada bu makina ile ilgili internette bilgi bulamadım.hangi firmaya ait olduğunu biliyormusunuz....

casperol

cihazda ayrım var Maxel xm3600 başlığın üzerinde u şekilde yazıyo yarın fotografları koyacağım inşallah

yener

casperol

evet bu ama 3600 4600 değil

tivos

eeee usta kart resimlerini yükleyecektiniz ne oldu

casperol

Fotograf makinası sıkıntısı çekiyorum inşallah bu akşam yükleyeceğim.

Karadağ

insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

casperol

Ustam sorunuz bana ise cihaz bozuk halde duruyor başlığını açtım bobin sayısı belirsiz ama ohm değerleri belli ayrıca entegrelerin isimleri kazınmış durumda

Karadağ

Merhaba casperol,

Eğer senin için sakıncası yoksa entegreler kazınmışta olsa bir fotoğraf çekebilirmisiniz? Açıkcası merak ettiğim bazı şeyler var bozuk da olsa incelemek isterdim cihazı.

Saygılarımla
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

casperol

Siz isteyim karadağ ustam şuan çalışıyorum yarın sabahtan yüklerim fotolarıda. yanlız ben bi yanlışlıkla bu başlık altına yazmışım daha sonra arkadaşların uyarısı ile konu açıklığa kavuştu aşağıdaki mesajları takip etmişseniz görürsünüz abi bendeki cihaz bu maxel xm3600 ilkte resmi var.

http://resimyukletin.com/images/924600bt_1_.jpg

Cihaz Toplanabilir durumda çalışmasını bende çok istiyorum yapılacak birşey olursa çok sevindirirsiniz beni

Saygılar ilginiz için çok teşekkur ederim

keçelerli

slm casperol  bitane  4600 bana tamire geldi  başlığını tamir ettim  devresi 3 kart  yanlız birşey dikkatimi çekti getiren adam 5 metre  çekiyor    6  metre mesafesi war boşlık buluyor dedi devrenin içini açtım  derinlik potuna bir baktım ne göreyim  birtane kablo gelmiyor devreden pota potu boşta çeviriyorsun .neyse bu dedektöre fazla kendini kaptırma beş para etmez bi devresi var ben tamir ettim .ama randıman yok 1 lira 40 cm   ama bitleri görmüyor .
(ᵔᴥᵔ)◖⚆ᴥ⚆◗ʕ·ᴥ·ʔ(◕ᴥ◕)

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious