Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

tsgl pcb kart satılık

Başlatan kawizen, 11 Ağustos 2011, 14:01:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kawizen

slm   fabrikasyon  tsgl  pcb  kart  satılıktır  20 tl
kawizen@hotmail.com
Linkback: tsgl pcb kart satılık

Mustafa-

arkalı önlü güzel bir fotoğrafı varmı pcb'nin biraz pahalı gibi
emre tunalı arkadaş altın kaplamalısını yurtdışından 27tl ye malolmuş.

Alıntı yapılan: emretunali - 05 Ağustos 2011, 11:44:54
Projemnet.com benim. Sitede her.gi bir satış yapılmamaktadır. Site yeni kurulmuştur. Test amaçlı sadece 1 tek o ürün eklenmiştir. Fiyatlar gerçek değildir. Ayrıca bu bir reklamda değildir. Şunuda belirtmek isterim. O kartdan ben 1 adet aldım ve topladım. Almadan önce çok araştırdım. Bu kalitede daha ucuza bulabilirmiyim diye. Kart 27 tl ye geldi bana. İnannın bu kaliteye değiyor. Kendi el yapımı pcblerimizden kat kat daha iyi hatta karşılaştırrılamaz. Çift yüzlü oldugu için jummor olayı yok. Bütün pinler delik içi kaplama. Ürün kaliteli pcb'den üretilmiş. Ayrıca padler altın. Türkiyede en az 50 tane yaptırırsanız daha ucuza gelir. 1-2-5-10 bu adetlerde mümkün değil bu kalitede bu fiyattan aşagı olmaz. Ben fiyat araştırmamda adamlar sadece basarım delerim diyor 25-30 tl. Onu bende yapıyorum.

Saygılarımla

Topladıgım pcb...

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious