Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

GOLDSCAN-IV YENİ ARES ÇİZİM TEK TARAFLI

Başlatan huseyin05, 10 Ağustos 2011, 06:36:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

makedonyalı

GS IV güç devresinde  C14 kondansatörü 10n yapsak devre üzerinde artısı ve eksisi ne olabilir.
Linkback: Ynt: GOLDSCAN-IV YENİ ARES ÇİZİM TEK TARAFLI
Düşmanın acıkmışsa doyur,Susamışsa suver. Kötülüğe yenilme,kötülüğü iyilikle yen.

makedonyalı

Ustalar konuya vakıf birisi yokmu yardım edecek.  ::)

GS IV güç devresinde sinyal yükseltilirse veya tam tersi düşürülürse sisteme etkisi ne olur.

U 1 555 in güce katkısı nedir.
Düşmanın acıkmışsa doyur,Susamışsa suver. Kötülüğe yenilme,kötülüğü iyilikle yen.

huseyin05

Belirtmiş olduğunuz kondansatör ile oynarsanız "+5v için gereken voltaj üretimi" gerçekleşmez ve dc-dc konverter katı düzgün çalışmaz. Kondansatör ne555 için uygun frekans değerini elde etmek için bu şekilde tasarlanmış, devre düzgün çalışıyor derinlik kullanılan malzemeler ile değişebilir. Saygılar.

makedonyalı

makedonyalı

Hüseyin 05 ustam bu güç katını farklı bir devrede kullanacağım   anlamak istediğim + 5 v AC üretmek için illaki bu frekanstamı sabitlemek lazım yoksa her frekansta  AC + 5 üretilebilirmi  yardımcı olursanız memnun olurum saygılar.

teslacoil

beslemede ayara giderek frekansla beraber
çıkış voltajı yükselir yada düşer bu devredeki ihtiyaç olan sonuçta 5v regüle ediliyor ve filitre ediliyor
ayarlarda değişikliğe gitmek gereksiz sarfiyata yada verimsizliğe neden olur
ayrıca beslemede oluşan parazitleri engelmek için eklenen bobinler ve condansatörler  bu filitrelemede ihtiyacı karşılayamaz test edilmiş şemaya sadık kalın bu konuda daha fazla bilgi edinmek  için dedektör beslemeleri dc convertlarla ilgili bu linki okursun
tatırşmalardan ve şemalardan durumu anlayabilirsiniz
http://www.teknolojiekibi.com/yeni/index.php?topic=4568.0

makedonyalı

Teşekür ederim Tesla^Pulse^Coil ustam aydınlatıcı oldu.

nicolas

Hi to all

Aid Mubarek for all friends here Muslims

I am looking for the diagram for the Gold Scan 4. with LCD
I saw here in the forum. but I do not know. I do not understand Turkish. Can someone help me?

and thank you all in advance

------------
Merhaba tüm
Burada tüm arkadaşlar Müslümanlar için Mubarek yardım

Ben Altın Tarama 4 şeması arıyorum. LCD ile
Ben burada forumda gördüm. ama bilmiyorum. Ben Türkçe anlamıyorum. Birisi bana yardımcı olabilir misiniz?

ve şimdiden teşekkür ederim

--------------

Cordially

Nicolas

nicolas

Hi All
someone in this forum knows the method or connecting an LCD to change the knob on the gold Scan 4
and a hex file to finish well this type of detector. that old but it is profitable and stable.

I attached a file here on isis to simplify the work to my friends.

thank you in advance

Cordially nicolas

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious