Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

whites başlık arıyorum

Başlatan cilingir06, 26 Temmuz 2011, 14:18:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cilingir06

elinde whites baslık olan varmı arkadaslar benim makina 5900 di pro fakat 3900 den 6000 serisine kadar  olan cihazların baslıkları oluyomus bu cihazlara elinde olan varsa bu baslıklardan biri bana ulasırsa sevinirim telefonum 0536 707 57 82 r.nete fazla giremiyorum telden mesaj atmanız yeterli olur. tesekkürler
Linkback: whites başlık arıyorum

casperol

arkadaşım bu siteye bi bak orayla irtibata geçersen bulabilirsin bu adamlarda bahsettiğin modellerin hepsinin başlığı var

http://www.tevafuk.com/whites-define-dedektorleri.html

Alıntı yapılan: cilingir06 - 26 Temmuz 2011, 14:18:24
elinde whites baslık olan varmı arkadaslar benim makina 5900 di pro fakat 3900 den 6000 serisine kadar  olan cihazların baslıkları oluyomus bu cihazlara elinde olan varsa bu baslıklardan biri bana ulasırsa sevinirim telefonum 0536 707 57 82 r.nete fazla giremiyorum telden mesaj atmanız yeterli olur. tesekkürler

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious