Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

PWM SİNYALLERİNİN ÇAKIŞMA PROBLEMİ

Başlatan nic_2323, 24 Temmuz 2011, 21:54:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nic_2323

arkadaşlar 1kw gücünde güç kaynağı yapıyorum ama kullandığım devrede pwm sinyalleri çakışma oluyor,pwm entegrem uc 3875 ve bu çıkışları 6n136 opto couplerden alıyorum.yardımlarınızı beklyiorum...
Linkback: PWM SİNYALLERİNİN ÇAKIŞMA PROBLEMİ

Karadağ

Merhaba,

Çakışma derken tam olarak anlayamadım. Lütfen biraz açabilirmisiniz.

Saygılarımla
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

nic_2323

yani birisi lojik 1 iken diğeri 0 da 0 olan bir olurken 1 olan hala 1 bu durumda anahtarlar kısa devre oluyor...

nic_2323

nic_2323

Karadağ

Devre simülasyonda mı problem çıkatıyor yoksa gerçekte mi? Verdiğiniz resimlere baktım devrede yazdığınıza neden olabilecek bir problem göremedim.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

nic_2323

şimdi optoyu kaldırdım IR2110 kullanıyorum ama devreyi kurdum 1 nolu uçtan normal çıkş aldım ama 7 numaralı çıkıştan testere dişi çıkş aldım...bu entegreyi bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
http://img29.imageshack.us/img29/5443/ir2110hbrdge.jpg

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious