Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Hangi Tesoro Modeli Yapmaya Değer ?

Başlatan emretunali, 16 Temmuz 2011, 14:53:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emretunali

Merhaba Ustalarım. Forumda yeniyim. 5 yıldan beri elektronik ile ilgileniyorum. Bundan 1 sene önce emekli amcanın kendi sitesinden aldığım tarsos dedektörünü yapmıştım. O zamanlar bu forumu bilmiyordum. Kendime daha profesyonel bir dedektör yapmaya karar verdim. Emekli amcanın projesini çalıştırdım. Ayrımı yaptırdım. Sağolsun onun projesi elimi bu işlere alıştırdı. Forumu bakıyorum ama hangi dedektörü yapacağımı seçemedim. Forumda araştırma yaptım. Her dedektörün kendine göre artısı eksisi var. Tesero Serilerinde karar kıldım ama o seri içinde hangisi en uygun olur benim için yada siz ustalarım hangi başka marka makinayı yapmamı istersiniz. O kadar çok yükseklerde gözüm yok benim ki heves gibi bişey ama yaptığım işin heveslik iş görmez bir makina olmasını istemem. İstediğim özellikler ayrım yapabilsin, döküntü para bulabilsin yeter. Bahçemde arama yaparken. Civi bulmayı pek istemem. Daha önceden gömdüğüm parayı bulmak isterim. :) Bu bana Yeter. Tavsiyelerinizi Bekliyorum.

Saygılarımla

Emre TUNALI
Linkback: Hangi Tesoro Modeli Yapmaya Değer ?

emretunali

Cevab gelmedi ama olsun. Silverdog sitesinden kargo dahil 9.99 sterline TGSL - EDU Kartı sipariş verdim. 27 tl'ye geldi. Sadece PCB Satın alıdm. Diğer malzemeler elimde mevcut. Büyük ihtimalle 15 güne elimde olur kart Gelince Fotoğraflarını eklerim...

değmenci

arkadaşlar pcb kart isteyen yarsa hangi model olursa olsun bende mevcut 15 tl veririm

emretunali

Elindeki kartları PCB'cidemi bastırdın yoksa elinlemi bastın ütü yöntemi ile eğer bastırdıysan profesyonel ise almayı düşünebilirim. Elinde hangi makinaların pcb'si mevcut ?

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious