Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

IGSL

Başlatan Mustafa-, 05 Temmuz 2011, 17:13:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mustafa-

Ivconic ustanın geotech1 forumunda yayınladığı IGSL ile uğraşan varmı.!!!

http://www.geotech1.com/forums/showthread.php?t=17861

[youtube=425,350][/youtube]

[youtube=425,350][/youtube]

Linkback: IGSL

keçelerli

bu devre gayet güzel şimdiye kadar yayınlanan devrelerin en iyisi diyebilirim  ne warsa çift seste war dat  dit 
(ᵔᴥᵔ)◖⚆ᴥ⚆◗ʕ·ᴥ·ʔ(◕ᴥ◕)

iserdem

mesafesi diğer yaptıklarına göre çok az gibi duruyor

defineciii

Alıntı yapılan: iserdem - 06 Temmuz 2011, 19:27:55
mesafesi diğer yaptıklarına göre çok az gibi duruyor

pek bu sistemlerle ugrasmak ıstemıyorum  bana katkısıda egıtımı hızlandırması.........bence   yeni  sistemleri  takip edelımmm   bır cok devre  cok eskı  1875 lerden kalma     

kimsenın yaptına  calısmasına   karısmak degıl nıyetım...demek ıstedımm.........eskıden  bılırsınız   arac motorları buyuktu  cok yakardı...sımdı  muhendısler  oyle motor gelıstırıyorlarkı  yakıtı kokluyorr   ....bizde inadına  son model mersedes varken  eskı   arabalarla  binmeye ınat edıyrzz     

...  derinli  toprakta denenmıs   50 cmden  fazla cıhazlar ustunde  durmak  daha ıyı

iyi calısmalar........                     

keçelerli

http://s2.dosya.tc/download/qaPxbR/1_IGSL.ZIP.html  
      yapmak isteyenlere link burada
 şimdiye kadar yapılan devrelerde en iyisi  yapanlar hep memnun kalmışlar arazide sorunsuz çalışıyormuş çift sesli devre zaten dat   ditt  yapanlara yapmak isteyenlere kolay gelsin devre sorunsuz çalışıyor
(ᵔᴥᵔ)◖⚆ᴥ⚆◗ʕ·ᴥ·ʔ(◕ᴥ◕)

serkan2727

slm mesafe nedir kaç  potla  çalışır saygılarımla

keçelerli

1lira 35 cm diyorlar mesafeyi devrenin dez avantajı iki sesli olması metalin ne olduğunu  anlıyorsun toprakta  mineralden etkilenmiyor bide devrede parazitte yok ivonick ona göre tasarlamış devreyi kalibrasyonu sağlam devrenin
(ᵔᴥᵔ)◖⚆ᴥ⚆◗ʕ·ᴥ·ʔ(◕ᴥ◕)

serkan2727

kaç potlu ki saygılarımla

zerog26

devre yapilabilir guzel 1 devre ama bobin ile ilgili hic 1 bilgi goremedim ...bobin hakkinda bilgi veren olursa yapmayi dusunuyorum......

zerog26

tamamdir bobin bilgilerini buldum tgsl nin bobinini kullanmis ivonic amca....

keçelerli

yok galiba bu devreyi yapan arkadaşlar  iyi devreler yapılmaz zaten ne demiş ler .

meyva veren ağaç taşlanır??

syn: mustafa bey bu devreyi denemedinizmi  edu yu yaptınız ama bu ondan daha iyi diyorlar .
(ᵔᴥᵔ)◖⚆ᴥ⚆◗ʕ·ᴥ·ʔ(◕ᴥ◕)

f9zeybek

TGSL - EDU yu yaptım fakat çalıştıramadım birde bunu deniyelim ustalar yukarıda verlen linkden dosyaları indirdim ama ütüye hazır alt yol şeması yok varsa elinizde verebilirmisiniz ?
Söz Konusu VATAN'sa Gerisi Teferruattır.
K.ATATÜRK

galaksi

Alıntı yapılan: f9zeybek - 20 Temmuz 2011, 01:38:23
TGSL - EDU yu yaptım fakat çalıştıramadım birde bunu deniyelim ustalar yukarıda verlen linkden dosyaları indirdim ama ütüye hazır alt yol şeması yok varsa elinizde verebilirmisiniz ?

Mustafa-

geotech den takip edin ivonic ticari düşündüğü için enson güncel halini yayınlamıyor devreyi yaparsanız bu haliyle hiçbir tad ve verim alamazsınız. tgsl'ye devam.....

İspanyol

mustafa en son halı dedigin videodaki halimi yoksa daha sonra modefiyemi yapmış

İspanyol

evet arkadaslar ivonic ıgsl son halini yayınladı yayınlanmayacak denilen devre suan  herkese yayınlanmıs durumda suana kadar wlf ıcınde en ıyıdır yapmak ısteyenler bence en iyi krar vermiş olur

keçelerli

(ᵔᴥᵔ)◖⚆ᴥ⚆◗ʕ·ᴥ·ʔ(◕ᴥ◕)

zerog26

Alıntı yapılan: keçelerli - 23 Temmuz 2011, 20:47:17
[http://s2.dosya.tc/upload/zCeBZ3/G_NEN_L_.rar.html   teseroların en iyisi diyor  ve son hali

hocam desenize deltadan sonra ayrimli olarak bu meshur olacak...

keçelerli

zerog msn ekledim seni görüşelim özelden
(ᵔᴥᵔ)◖⚆ᴥ⚆◗ʕ·ᴥ·ʔ(◕ᴥ◕)

Mustafa-

igsl pcb son vers.
yarın yapmaya başlıyorum gönlümüz şenlensin

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious