Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Dbp 2010 başlık

Başlatan impulsator, 27 Haziran 2011, 20:05:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

impulsator

sniffer xr-7yi yaptım orjinal şemaya göre bakarak !!!! Fakat başlık sorunu var düzgün çalışmıyor söndürme direnci kullanılmıyor şemadada görmedim yanlız gerçekten tam bilen varmı şimdiden kolay gelsin !!!!
Linkback: Dbp 2010 başlık

pro-TR

Alıntı yapılan: impulsator - 27 Haziran 2011, 20:05:22
sniffer xr-7yi yaptım orjinal şemaya göre bakarak !!!! Fakat başlık sorunu var düzgün çalışmıyor söndürme direnci kullanılmıyor şemadada görmedim yanlız gerçekten tam bilen varmı şimdiden kolay gelsin !!!!
xr-7 dediğiniz hangisi deltayla aynı şema olan mı yoksa 2010 mu? 2010 sa orj.de söndürme direnci yok eklenirse daha iyi olur.
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

impulsator

dbp2010 olan cihaz çok heveslenip yaptık fakat max:3ohmye kaar başlık bağladım ters çalışıyor daha düşük omajlı başlık bağladım transistör ısınıyor araştırmalarıma göre herkes kafasına göre birşey söylemiş zamanım olmadığı için deneme yapamıyorum oyüzden öğrenmek istedim!!!!

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious