Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

bir bakın derim ??

Başlatan tekin_efe, 07 Mayıs 2011, 11:17:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tekin_efe

arkadaşlar merhaba ,

https://www.youtube.com/watch?v=xKSOQjxLo78&feature=related

yukardaki linkteki aletin sizce aslı astarı varmı ? bir incelerseniz sevinirim :D
Linkback: bir bakın derim ??

yener

güzel bişeye benziyor yanlız hiç elektronik parça kullanılmadan nasıl yakalıyor.estra bir güç kullanılmamış.

tekin_efe

sizce nasıl bir mantık yoksa hile filan mı 45 metre menzilden bahsediyor hem altına ayarlayabiliyorsunuz hemde boşluk için ayrı ayrı ayarı var. dıştan görüntüsü basit birşeye benziyor ama . yapımı hakkınad bir bilgi yok . telefon numarasınız filan vermiş sitesinde.

defineciii

Alıntı yapılan: tekin_efe - 07 Mayıs 2011, 11:17:26
arkadaşlar merhaba ,

https://www.youtube.com/watch?v=xKSOQjxLo78&feature=related

yukardaki linkteki aletin sizce aslı astarı varmı ? bir incelerseniz sevinirim :D

daha once  burda tartısıldı bu  cıhaz  yorumlar cok yapıldı  tekın efe bu sıstemı yapanı tanıyor galıba..... mantıklı dusunursek  cubukların ucunda   neonym mıknatız  ve bu cubu cevıren hareketettıren  bır mını dc motor  surerek donebılır cubuk basıt elle  konturol edılebılınır....vıdeoda yanıltma olabılır..  amotorce bır cekım olmuss  bırde cıhazı elle tutmadan  calısır durumda  denese fena olmaz......

tekin_efe

tanırım ya asker arkadaşım olur kendisi .

defineciii

Alıntı yapılan: tekin_efe - 07 Mayıs 2011, 12:23:07
tanırım ya asker arkadaşım olur kendisi .

anliyorumm  tekın efe   yanlız  bu sıstemlerı  bu cıhazlara oldukca ılgı arttı  konuyu  yavas yavas  acele etmeden    cozmek lazım bu ısler aceleye gelmıyor   

herkes kolları  sıvadı  yenı cıhaz tasarımı pesınde    bu rekabbette  yenı  guzel bır urun cıkması  yakındır  bence.....

iyi calısmalar  :D   :-\   

tekin_efe

arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın ben bu şahsı daha önce hayatımda görmedim ha :D

Teknoloji13

Çok geveze biriymiş  ;D  çubuklarda ya yüksek derecede manyetik alana tutulmuş yada çubukların beyaz bölümünde mikro motor var parmakla kontrol ediyor benim görüşüm sahte.

Kolaygelsin.
Doğru yazdım diye kızma!

tekin_efe

o çubukları dışarda denediği zaman yoldan geçenlerin üstlerinde hiçmi altın yüzük küpe vs yoktuki sadece onun koyduğu yerdeki çeyreklere yöneliyor onu düşünememiş pek herhalde :D

Teknoloji13

Mesafesi kısadır belkide  ;D ;D
Doğru yazdım diye kızma!

mollax

o sistemi neden iki kişi tutuyor acaba
ikisini bir sabit yere monte etsede tek kişi kullansa görelim bakalım

mert

GORDİANUS

ben bu aleti ınceleme fırsatı buldum  ılk yaptıgı ve de son yaptıgına da baktım.bi boka yaramas. kusura bakmayın sadece bunu satan buluyo hazıneyı alan sa abaza....

alemdar

öncelikle herkese merhaba
sizin bu çok basite akıp bir b... yaramaz dediğiniz cihazı ben yapımcısında alıp sene 98 ile 2000 lerin arasında bir arkadaşa sattım
ve o kişi çok üzerinden geçmeden o çok basit gördüğünüz cihaz ile aradığını buldu. siz sanatıkarlar ile taşşak yapacağınıza geçin aynada bir kendinize bakın.Kimseyi rencide etmeye ne hakkın nede durumun var. Özrünü bekliyoruz.

yener

slm arkadaslar biraderim bu çubuklar benimde hosuma gitti peki sen bunu 99 2000 yıllarında aldım demissin o yıllarda bundan yapıomuydu bu arkadas onların yapımına yeni baslamıs heralde benim bildigim kadarıyla birde sen kaç para verdin bu çubuklara.iş yapması nasıldı senin testlerinde kendin baska yerde test yapdıgında bişeyler buluyomuydu birde topraktan hiç demir felan çıkardınmı hiç çürük demir.

alemdar

s.a
evvela bu cihazı yapan benim çok eski bir dostum ben bunları istiyen bir arkadaşa alıp sattım, test yapmadım, fakat şunu diyebilirim bu tarz cihazların özel kullananları ve özel meraklıları var ve çok ilginç sonuçlar aldıklarını çok açık söyleyebilirim. Şu da varki benim asla yapmaya kalkışmadığım ve tarzım olmayan bir cihaz olmasına karşın eğri oturup doğru konuşmak gerek, bu cihaz ile iş yapanlara şahidim.sizlere kolay gelsin.

Avci26

S.A.
Alemdar ustam bu cihazın çalışma prensibinden bahsedebilir misin? Nasıl bir mantıkla çalışıyor.? 

alemdar

s.a
arkadaşlar yapımcısı ben değilimki prensibini bilim.fakat kendisinin sitesi var orada telefon numarası var sanırım size yardımcı olabilir.

Avci26

Yapımcısı çok eski dostum dediğiniz ve cihazı gördüğünüzü söylediğiniz için size sordum azda olsa bilginiz vardır diye... yinede teşekkürler.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious